Nye vegetarmenyer hos SAS

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 7 Juni 2019.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  I juni vil SAS sitt New Nordic by SAS konsept bli utvidet med to vegetariske menyer. Konseptet er basert på sesongmessige retter tilberedt med lokalt produserte råvarer. I de vegetariske menyene tilbys varer med nordisk opprinnelse.

  SAS ser en økende interesse for plantebaserte råvarer blant reisende, og har derfor valgt å introdusere to vegetariske New Nordic i sine menyer.

  Alle menyene i SAS-konseptet New Nordic består av sesongjusterte og lokalt produserte råvarer som serveres i den smarte New Nordic-terningen.

  «Det er fantastisk at vi kan jobbe tett med små produsenter fra hele Skandinavia til å utvikle våre kulinariske ambisjoner basert nordisk tradisjon og opprinnelse», sier Karl Sandlund, konserndirektør Commercial, i en pressemelding.

  Grillet blomkål og Hällestad sopp

  En av de to nye menyene omfatter blomkål grillet i Camelinaolje med en salat bestående av Gotland linse, sorte bønner og rødbetsinnkokt mathvete. Den andre består av dill og pepperørssopp sammen med kålsalat.

  Produsenter som leverer råvarer til New Nordic av SAS har ambisjoner om å lavere varer av høy kvalitet, og de e lidenskapelig opptatt av å produsere det aller beste. Det hele er selvsagt økologisk.

  En rekke økologiske produsenter er med å leverer førsteklasses varer – fra Mikkels Manor Farm på Gotland, Stora Bjälösa i Vreta Kloster, Östergötland, Pesula gård i Kukkola i Tornedalen, Slätte Gård, Töreboda, Västergötland, Fagra slätt i nordöstra Skåne til Camelinaolja fra By Ranch, Björksund i Södermanland.

  [​IMG]

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×