Nye spisesteder på Oslo Lufthavn

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 7 Juni 2017.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]

  For reisende til land som ikke inngår i Schengen-samarbeidet åpner et nytt serveringskonsept med et variert mattilbud.

  – Vi er veldig stolte av å introdusere» Food Truck Festival «på Oslo lufthavn. Konseptet er inspirert av matmarkeder globalt og i Norge. Dette er en ny måte å presentere og oppleve mat og drikke på i terminalen, og vi tror at dette vil gi mer verdi til den totale opplevelsen av Oslo lufthavn. Vi ønsker å gi folk på farten en grunn til å tilbringe mer tid før en flytur på flyplassen – her kan et konsept som Food Truck Festival gjøre forskjellen. Vi setter pris på at Avinor har valgt oss til å utvikle et slikt innovativt og spennende konsept, sier Per Christensen, General Manager for HMSHost-Umoe F&B Company.

  Reisende til land utenfor Schengen-området må passere passkontrollen for å komme til sin gate, og kan dermed ikke benytte seg av lufthavnens øvrige tilbud når de først har passert passkontrollen. I dette området har det tidligere vært for liten plass og begrenset serveringstilbud. Området ble utvidet i april, og flere fasiliteter er nå under bygging.

  [​IMG]

  – Food Truck Festival bringer med seg noe nytt og spennende vi ikke tidligere har opplevd på Oslo lufthavn. Med sitt internasjonale preg og brede nedslagsfelt passer dette godt i Non Schengen-området, og bidrar godt til en stadig økende andel reisende til og fra disse landene, avslutter Kjos Sørensen.

  Food Truck Festival planlagt å åpne innen november 2017, heter det i en pressemelding.

  KONSEPTET – FOOD TRUCK FESTIVAL

  Med inspirasjon fra matmarkedet globalt og i Norge, bringer kommer det en urban og levende Food Truck Festival inn på Oslo lufthavn. To lastebiler i gammeldags stil, to stilige campingvogner og en liten tuktuk, setter stemningen for et pulserende miljø.

  JOYRIDE – SALATER, JUICE OG SMØRBRØD:

  Her tilbys sunn, mager mat tilberedt fra bunnen av hver dag. Ferske råvarer og sunne valg står høyt hos Joyride. Tilbudene er laget med de beste lokale råvarene – hjemmelagde brødskiver, supper, salater, gourmetsmørbrød og fersk juice.

  PIZZA WHEEL:

  Pizza Wheel tilbyr ekte napolitansk pizza, toppet med kun de beste råvarene. Pizzabunnen er sprø, men likevel myk. Her tilstrebes å benytte lokale råvarer når det er mulig, for å forsikre oss om at de er helt ferske. Pizzabunnen er laget fra bunnen av og håndkjevlet etter tradisjonelle italienske oppskrifter.

  NUMBER JUAN:

  Number Juan er en meksikansk foodtruck som tilbyr autentiske favoritter, slik som burrito, taco og salatboller.

  CRACKED/ROASTED:

  Dette dag-til-natt-konseptet leverer smakfulle, stekte alternativer, med fylte frokostbrød og gryteretter ved daggry og fristende smørbrød på ettermiddagen og kvelden, det hele i en sømløs overgang.

  TAILGATE:

  Tailgate tilbyr et utvalg av øl, samt vin og kaffe.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×