Nå kan du lage Emirates signaturretter hjemme

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 2 Oktober 2018.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Emirates letter på sløret og gir passasjerene et unikt innblikk i den prisbelønnede maten og vinen om bord.

  – Emirates serverer over 110 millioner måltider om bord sine flyvninger hvert eneste år. Gjennom to helt nye tv-kanaler tar de passasjerene med bak scenen i mat- og vinuniverset til verdens største internasjonale flyselskap.

  Her får et unikt innblikk i hvordan menyene settes sammen, basert på lokale råvarer som akkompagneres av vin spesielt utvalgt til nettopp denne retten.

  I en pressemelding uttaler selskapet at de ønsker å inspirere til matglede

  Emirates har investert over 700 millioner dollar i vin, og prisvinnende kokker utvikler menyer sammen med flyselskapets egne sommelierer for å sikre at kombinasjon av lokale råvarer og eksklusiv vin gir den beste gastronomiske opplevelsen. Nå får passasjerene mulighet til å lage Emirates signaturretter hjemme på sitt eget kjøkken, da både oppskrifter og fremgangsmåte er tilgjengelig på Food Channel og på Emirates sine hjemmesider.

  • Vi ønsker å dele kunnskapen vi sitter på knyttet til mat og vin og inspirere passasjerene våre til å eksperimentere med våre oppskrifter hjemme på sitt eget kjøkken. Food Channel gir et innblikk i hvordan vi velger ut, og tilbereder, de beste råvarene og Wine Channel gir verdifull informasjon om hva som kjennetegner de ulike vinene og hvordan du skal sette sammen menyen for å oppnå de beste smaksopplevelsene», forteller norgessjef i Emirates, Terje Grue.  Wine Channel inneholder også en spennende dokumentar, som belyser Emirates unike tilnærming til kjøp av vin. Gjennom langvarige og personlige relasjoner med noen av verdens mest prestisjefylte vingårder håndplukkes vinene for å sikre at Emirates kan tilby de mest eksklusive og sjeldne vinene. Hver dag serveres over 80 ulike typer vin, portvin og champagne på selskapets flyvninger.

  I egne episoder tar Oliver Dixon, Head of Fine Wine fra Emirates Group-selskapet MMI passasjerene med på en reise i vinsmaking, med fokus på hva som gir de vin ulik karakter og smak.  Ta en nærmere titt på Emirates nye kanaler her:

  Food Channel

  Wine Channel

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×