Mondrian åpner spektakulært hotell i Doha

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 10 Oktober 2017.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Hotellkjeden Mondrian har åpnet et nytt hotell i Doha. Hotellet byr på Qatars største festlokale (på et hotell) og ikke minst en gigantisk spavdeling.

  The Mondrian Doha er kjedens første hotell i regionen og beliggenheten er i Dohas West Bay Lagoon-område det vil si sør for Doha Golf Club og i samme område hvor Lagoona Mall ligger.

  [​IMG]

  Skulle du slumpe til å være i Doha i slutten av oktober kan du ta turen innom den store festen man arrangerer for å feire åpningen.

  Men husk å pakke med en smoking siden følgende dresskode gjelder; «Black tie or similar».

  [​IMG]

  Hotellet har 270 rom som er designet av nederlandske Marcel Wanders. Man har delt opp rommene i fem kategorier: penthouse-suiter, store luksussuiter, suiter med et soverom og med to soverom og til slutt «vanlige» rom. Dette med en slim suitefordeling er ikke bransjestandard, så det er tydelig man sikter seg inn på et publikum som ønsker å bo ekstra bra og betale for det.

  [​IMG]

  I 23ende etasje ligger penthouse suiten med alle luksuriøse innredningsdetaljer man kan ønske seg. Med på kjøpet får du 360 graders panoramautsikt over Doha.

  [​IMG]

  Hotellet har en gigantisk spaavdeling som man harinnredet i samarbeide med spafirmaet ESPA. Hela 2-000 m2 spa er tilgejengelig med hele 11 behandlingsrom og naturligvis et arbisk hamambad. Ettersom vi er i Doha har menn og kvinner separate avdelninger. Treningssenteret er døgnåpent.

  Det finnes syv restauranter og barer og velge mellom, fra gourmetrestauranten CUT i regi av stjernekokken Wolfgang Puck til en coffee shop med eget bakeri.

  [​IMG]

  Ytterligere fasilieter er underholdningsavdelinegen» høyest oppe ,ed nattklubb, en pool og hotellets skybar, og for deg som vil holde en fest – booke festsalen «Moonstone» som med sine 2.000 m2 bør kunne takle de fleste festene.

  Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×