Senaste nytt

Marriott Rewards, The Ritz-Carlton Rewards og Starwood Preferred Guest slås sammen til ett...

Redaksjonen

Medlem
Marriott_Rewards-620x300-564x211.jpg

Marriott International fortalte nylig at de skal introdusere felles fordeler for de tre bonusprogrammene, det betyr at medlemmer i følge Marriot vil kunne opptjene poeng hurtigere enn før, i snitt mener de at medlemmer nå får 20 prosent mer poeng for hver dollar som benyttes i dagens programmer; Marriott Rewards, The Ritz-Carlton Rewards og Starwood Preferred Guest (SPG).

Den nye ordningen trer i kraft i august, og det nye programmet har i skrivende stund ikke fått noe nytt navn, så inntil videre vil dagens programmer leve videre med sine navn.

En god nyhet for medlemmene er at de nå kan bestille rom og benytte poeng på 29 globale hotellkjeder med 6.500 hoteller i alt 127 land.

The Moments, en plattform for opplevelser, ekspanderes til å omfatte mer enn 110.000 ulike opplevelser på 1000 destinasjoner. Disse inkluderer billetter til attraksjoner og engangshendelser som den nye skreddersydde Moments Live-evenemangsserien. Dte skal videre lanseres et nytt kredittkort og flere nye mobile funksjoner.





Fra august vil man også kunne bestille rom og suiter i alle inkluderte kjeder på Marriott.com, SPG.com, Marriott og SPG appene, eller ved å kontakte kundetjeneste.

Les mer >>
 
Toppen