Senaste nytt

Marriot debuterer i Makedonia

Redaksjonen

Medlem
skpmc_phototour04-610x300-564x211.jpg

Makedonia har mye å tilby besøkende, enten man er der for å smake spennende matretter, reise rundt i flott natur eller shoppe i et land som fortsatt har hyggelige priser – ihvertfall dersom man sammenligner med mesteparten av Europa. Nå har Marriot åpnet et nytt hotell i hovedstaden Skopje.

Hotellet ligger ved elven Vardar og byen Skopje har de siste årene gjennomgått en stor transformasjon som på sett og vis har lukket gapet mellom byens omfattende historie og det moderne bylivet. I følge enkelte har byen fått stempel som «mini-Las Vegas» på grunn av alle sine sterke lys.

Skopje Marriott Hotel er plassert på Macedonia Square og byr på flott utsikt over elven Vardar. Det 164 rom store hotellet skal i følge en pressemelding by på det beste når det gjelder komfort og stil.

Samtlige rom inkludert den luksuriøse President Suiten byr på tradisjonell arkitektur og moderne interiør design. Hotellet byr på Marriots signatur «Greatroom lobby»,og restaurant og to barer.

Hotellet fokuserer også på forretningsreisende og har i alt syv ulike møterom – det største har plass for hele 400 gjester.



Hotellets Distrikt Bar + Kitchen, kombinerer lokale råvarer med inspirasjon fra øst Europa og middelhavet. Kulinariske høydepunkter som fersk fisk fra markedet og smakfulle kjøttstykker stekt på en unik kullgrill skal i følge Marriot gi gjestene matopplevelser de sent glemmer.

Hotellet byr også på et flott spa og beliggenheten til hotellet er også i umiddelbar nærhet til kjente attraksjoner, museer, barer og restauranter.

Makedonia jobber hardt med å få et nytt og mer attraktivt image og en global appell. Det sies at enten elsker man byen eller så hater man den. Hva er din mening? Har du besøkt Skopje – og vurderer du det det kraftigere nå med det nye Marriot hotellet?

Les mer >>
 
Toppen