Lufthansa med ny lounge i Roma

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 6 Februar 2018.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Lufthansa åpnet nylig en ny lounge på Milanos Malpensa flyplass. I loungen finnes en rekke unike kulinariske delikatesser fra nærområdet.

  Passasjerer som flyr fra den nord italienske flyplassen vil nå kunne nyte typiske milanesiske kulinariske delikatesser slik som aperitivo, fersk pasta, og barista-laget espresso i den nye Terminal 1A lounge.

  [​IMG]

  Loungen er av go størrelse med sine i alt 550 m2. Designet er den kommende Lufthansa lounge standarden som blir å finne fremover. Loungen har plass for i alt 117 gjester, og tanken med loungeutformingen er at samtlige gjester skal føle at de får mer plass og privatliv og følgelig et mest mulig avslappet loungebesøk. Her skal man både kunne slappe av og få den jobben man måtte ha med seg gjort. Lufthansas mål med det nye designet har vært å skape en atmosfære som minner mest mulig om en stue i et privat hjem.

  Loungen inneholder en rekke romdelere og spennende lyskonsept som gjør man får ulik belysning i de ulike sonene. Det er vinduer som strekker seg fra gulv til tak og sørger for et flott utsyn mot oppstillingsplassen og rullebanen.

  [​IMG]

  Loungens høydepunkt er «kjøkkenet» hvor gjestene kan få fersklaget mat «made in Italy». En egen barista er også på plass og sørger for nybryggete kaffespesialiteter og italienske aperitifer slik som Campari, Martini og Aperol. Disse serveres sammen med ulik fingermat.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×