Jönsson
Medlem
Du hade rätt. Sedan de fick tillbaka “Aroma” har det smakat bra igen.Den varierar med vilken sort den är pressad av, håller med om att alla inte är lika friska och goda.
Du hade rätt. Sedan de fick tillbaka “Aroma” har det smakat bra igen.Den varierar med vilken sort den är pressad av, håller med om att alla inte är lika friska och goda.
Rostbiff och remolade är vanligt på smörrebröd i Danmark.
Då får man det ju inte serverat som en geggig röra som rullen utan det serveras på ett anständigt och snyggt sätt.
Visa bifogad bild 93545
Som jag skrivit tidigare, skippa polarrullen på Skandinaviska flygningar och inför smörrebröd som på den gamla goda tiden. SAS var då världsbäst på att servera goda smörrebröd. Behåll möjligtvis rullen på svensk inrikes annars blir det väl en mindre revolution, åtminstone i norra Sverige.
För mellanskillnaden vad biljetten kostade på den gamla goda tiden och vad den kostar nu kan man köpa en lastbil med smörrebröd.
Fast du betalade väl inte biljetterna själv på den gamla goda tiden
Du hade rätt. Sedan de fick tillbaka “Aroma” har det smakat bra igen.
Med dagens biljettpris räcker det i varje fall till två smörrebröd, vilket räcker för mej.
Självklart betalade jag inte biljetterna själv på den gamla goda tiden, vem gjorde det när man reste i business?
Det är möjligt men jag har också serverats andra sorter än Aroma under året.Har den alls varit borta?
Jag tror aldrig jag har fått något annat inom Europa.
Men nu ska de tydligen byta, blir tydligen inte ens äpple?
Antar att det är flaskan till höger på bilden de avser.
https://twitter. com/SAS/status/1152159928494284801
Om det är någon av de här skulle jag gissa på rabarber
alternativt om det är äpple Carol
Ringi AS - Våre produkter
endast då som man talar om den tiden som god
Hösten för med sig något gott, Ringi på ren Gravensteiner finns nu lastad ombord, njut!Du hade rätt. Sedan de fick tillbaka “Aroma” har det smakat bra igen.