Senaste nytt

God deal til India med Lufthansa i First Class

Redaksjonen

Medlem
Lufthansa-First-A380-564x211.png

Planlegger du en tur til India, eller skal via India til en annen destinasjon til høsten eller neste år, er det verdt å merke seg at Lufthansa og samarbeidspartner SWISS har en god deal fra Oslo til New Delhi, Bangalore og Mumbai i First Class.

Dealen for reiser til Mumbai, Bangalore og New Delhi gjelder fra juli i år og frem til mars 2021. For drøyt 33.000 NOK kan du fly T/R Oslo Lufthavn Gardermoen til enten Mumbai eller New Delhi. Mumbai opereres av SWISS via Zürich, mens New Delhi og Bangalore flys av Lufthansa via Frankfurt. Prisene er omtrent helt identiske til begge destinasjoner, og er pris som er på linje med det man vanligvis betaler for en ordinær Business Class billett.

Deal til Delhi


Deal til Mumbai

Deal til Bangalore



Både Lufthansa og SWISS First Class byr på kvalitet fra du ankommer avreiseflyplass til du er fremme på destinasjonen. Både i Frankfurt og SWISS finnes First Class lounge henholdsvis til Lufthansa og SWISS. Disse bør besøkes i forbindelse med en reise til Mumbai, Bangalore eller New Delhi. Her kan du nyte en avslappende stund før reisen videre. Eksempelvis ved å spise et godt måltid, få unna litt arbeid eller kanskje sove litt før den drøyt 8 time lange flyvningen videre til India.

img-720x309.jpg


img-4-720x309.jpg


Ombord kan du nyte førsteklasses service – herunder mat og drikke helt i toppsjiktet. Dette er noe av det kan oppleve ombord hos Lufthansa.

Lufthansa First Class sete:

Lufthansa-First-A380-720x405.png


Flere detaljer om SWISS First Class finner du her.

SWISS First Class sete:

555533_v1-720x481-720x481.png


Les mer >>
 
Toppen