Glamping i Los Angeles

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 9 Oktober 2017.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Det ikoniske luksushotellet Beverly Wilshire har lenge vært en velkjent adresse for folk som ønsker seg en luksuriøs og ekstravagant hotellopplevelse i denne delen av Los Angeles. I desember tilbyr man noe helt nytt; du kan bo i et luksustelt på taket med utsikt over metropolens skyline og Hollywood Hills.

  Hotellet kaller det for «glamping» som er en forkortellese av «glamour camping». Og glamorøst er det. Teltet er tre meter høyt og står på terrassen som tilhører suiten The Veranda. Det rommelige teltet inneholder en stor seng, krystallkrone i taket, diverse puter og andre effekter for å ytterligere øke hyggefaktoren.

  [​IMG]

  Man kommer opp till suiten via en trapp i marmor, og suiten brer seg ut over en hel etasje på hotellet. Suiten har i tillegg til at man kan ønske seg av luksus og komfort og en stor terrasse hvor teltet er plassert. Når man våkner i teltet kan man se ut over Hollywood og nærliggende Rodeo Drive.

  [​IMG]

  På terrassen står det en stor soffagruppe med ildsted i midten – nesten som å være ute i naturen og sitte rundt bålet før man kryper til køys i teltet. Omgivelsene er dog en smule mer komfortable, og dersom man savner sin pyjamas eller et flott baderom er det bare å spase tilbake til suiten. [​IMG]

  Du behøver ikke å ta med ditt eget stormkjøkken til hotellet. Kjøkkenet på hotellet har forberedt ulike menyer som er tilpasset opplevelsen. Og om du skal spise inne i suiten elle teltet er opp til deg selv. Verdt å notere er at hotellet har en lang tradisjon hva gjelder deilige desserter. Eksempelvis slik bakverket på bildet med Madagaskarvanile-marshmallow og Valrhonasjokolade.

  Teltet står bare oppe på taket i deseember i år.

  Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt rum eller suite her

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×