Funkishotellet Skt Petri i København har fått en ansiktsløfting

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 15 Juni 2017.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Huset fra 1928 var i en årrekke innbyggerne i Københavns litt rimeligere alternativ når man skulle handle i et varehus. Varehusene Magasin og Illum holdt til på byens dyreste adresser men Daells Varehus hadde en litt mer beskjeden plassering nær Nørreport på Nørregade.

  [​IMG]

  [​IMG]

  I 1999 gikk varehuset konkurs og i 2003 åpnet Hotel Skt Petri sine dører for første gang. I årene etter åpningen var hotellets bar Bar Rouge et ytterst populært vannhull men tidene endres og i de senere årene har hotellet mer blitt oppfattet som et hyggelig og komfortabelt hotell, men kanskje ikke lengre det mest moderne og trendy hotellet. Men nå frisker man opp hotellet, og det er de samme menneskene som har stått bak luksushotellet The Thief i Oslo, som nå jobber med Skt Petris nye stil. I tillegg til ny inredning har hotellet fått 20 nye rom, en nyinnredet bar, restauranten er omgjort og senere i sommer kommer også nye treningsfasiliteter. To av hotellets fordeler er den ekstremt sentrale beliggenheten med nærhet til «alt» i københavn sentrum – dog uten å bo i «hotellkvartalet» mellom Vesterbrogade og Istedgade).
  Det er kjeden Nordic Choice som eier hotellet, og eieren Petter Stordalen er entusiastisk over å kunne presentere sitt nye hotell: «Jeg elsker Danmark – her har man lenge vært pioneer hva gjelder design her i Norden. men denne gangen er det vår tur å vise danskene hva nordmennene kan. Jeg bor jo i Norge, men hadde gjerne flyttet permanent inn på Skt Petri! Dersom du har lyst til å bo en eller flere netter på Skt Petri i sommer kan du bestille ditt rom i vår hotellseksjon.

  [​IMG]

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×