Senaste nytt

Emirates oppgraderer brennevinsutvalget ombord

Redaksjonen

Medlem
new-drinks-at-emirates-564x211.jpg

I alle kabinklasser har Emirates nå oppgradert sitt utvalg av brennevin, og en rekke nye premiummerker er nå på plass i menyen. Den nye menyen inneholder 30 nye brennevinsoter, hvilket kompletterer over 80 finviner og Champagne. Brennevin, som whisky, cognac, gin, vodka og smakssatte likører, serveres gratis ombord i alle klasser, og på alle ruter.

Det nye brennevinutvalget er plukket ut av et internt team med eksperter som de to siste årene har arbeidet mot leverandørene for å oppgradere utvalget. Emirates har investert i langsiktige partnerskap med noen av verdens beste brennevinsleverandører hvilket gjør at de nå kan tilby et eksklusivt utvalg ombord.

download-27-720x480.jpeg


Emirates nye brennevinmeny består av en miks av nisjemerker som den populære cognacen fra Hennessy i alla klasser, også den ekslusive Hennessy Paradis i First Class (i en begrenset periode ombord på utvalgte ruter), til den ekstremt sjeldne Hennessy Parid Impérial. Andre varemerker som serveres i First Class inkluderer Dalmore King Alexander III, den eneste skotske single malt-whiskyen i verden som er laget med six-cask-finish; Belvedere luxury vodka; Johnnie Walker Blue Label Scotch whisky og Ron Zacapa Centenario XO som er en premium-rom fra Guatemala.

download-28-480x720.jpeg


I Business Class og på den ikoniske Emirates A380 Onboard Lounge, kan passasjerne nyte den 15-år gamle Glenfiddich Solera Reserve single malt-whiskyen, eller en Woodford Reserve Distiller’s Select premium-bourbon, Sipsmith-gin og mye andre spennende godsaker.

Andre brennevinssorter som er tilgjengelig i Economy Class inkluderer Dewar’s White Label-whisky, gin fra Beefeater, Russian Standard Original-vodka, Jack Daniels’s Tennessee-whisky samt Bacardi Carta Blanca-rom – verdens mest prisbelønte rom.

Også cocktail-menyen har blitt oppdatert med Negroni, Old Fashioned og Aperol Spritz.

download-29-540x720.jpeg


I Economy Class er Jack Daniel’s whisky det mest etterspurte brennevinet. I Business Class er Sipsmith-gin mest populært og i First Class drikker passasjerne helst Chivas Royal Salute-whisky som har fått 21 års lagring.

download-30-720x480.jpeg


Les mer >>
 
Toppen