Emirates med oppgradert lounge i luften

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 7 August 2017.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  For 9 år siden tok Emirates i bruk «superjumboen» Airbus A380 i sin flåte, dette feiret de nylig med å introdusere et oppdatert bar/lounge produkt ombord. Det nye produktet ble forleden innviet på en flyvning til Kuala Lumpur. Og fortløpende skal samtlige 46 A380 som Emirates benytter få det nye produktet ombord.

  Loungen ombord i Emirates A380 er et av de mest populæreoppholdsstedene ombord i selskapets A380 fly, og har vært i bruk siden august 2008.

  Den nye baren har fått et modernisert uttrykk hvor inspirasjonen er hentet fra lystyachter, og det har vært fokus på å skape et enda hyggeligere møteområde for First og Business Class-passasjerene.

  [​IMG]

  Loungen har plass for 26 gjester, og i baren serveres vin fra hele verden. Det varierer litt fra destinasjon til destinasjon. Men avkjølt Champagne fra Moët & Chandon eller Veuve Clicquot skal alltid være på plass.

  [​IMG]

  Over 6.000 Emirates-ansatte er utdannede bartendere og mikser 14 ulike cocktails, som eksempelvis signatur-drinken Bloody Mary eller en Apple Spritzer uten alkohol. I loungen serveres også Hennessy XO Cognac og 18 år gammel skotsk Chivas Regal whisky. Og det er et bredt utvalg snacks – fra røkelaks til friske fruktspyd som sereveres sammen med drikkevarene.

  [​IMG]

  For dem som heller ønsker noe uten alkohol omfatter den rikholdige menyen også juice, Illy kaffe og en rekke forskjellige te-varianter fra Dilmah. Passasjerene kan også få med seg de siste nyheten fra hele verden takket være en 55 tommers TV som er i baren.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×