De 20 mest trafikkerte flyrutene i verden

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 9 Mai 2018.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Nylig gjennomførte undersøkelser viser at det er ruten mellom Kuala Lumpur og Singapore som er verdens mest trafikerte flyrute.

  I den årlige undersøkelsen i regi av OAG av verdens 20 mest trafikkerte flyruter, så var det strekningen Kuala Lumpur – Singapore som var den mest trafikkerte med 30.537 flygninger. Målingen ble foretatt i en 12 måneders periode frem til februar 2018.

  Denne ruten tar omtrent en time, og visstnok skal det foreligge planer å bygge en høyhastighetsjernbane mellom de to storbyene.

  På andre plass finner vi Hong Kong – Taipei, Jakarta – Singapore på tredje plass, Hong Kong – Shanghai på fjerde og Jakarta – Kuala Lumpur på femte plass. De fem topplasseringene går alla til asiatiske ruter.

  Mayur Patel, regional salgsdirektør JAPAC for OAG, uttaler ”Med tanke på den sterke ekspansjonen av flytrafikk i Asia og Stillehavsområdet, og med den harde konkurransen mellom selskapene er ikke unaturlig at 14 av verdens mest trafikkerte ruter, inkludert 8 av de 10 blant toppnoteringene, er mellom asiatiske steder.  Fem asiatiske flyplasser plasserte seg også høyt på listen over punktlighet (On Time Performance-OTP). Disse var Kuala Lumpur, Bangkok, Jakarta, Taipei og Shanghai Pudong. Og blant de asiatiske rutene finner vi god punktlighet på følgende ruter Kansai – Taipei med 83%, fulgt av Bangkok – Singapore (80%) og Incheon – Kansai (78%).

  Her er den komplette topp-20:

  [​IMG]

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×