Cathay Pacific med yoga-velvære

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 1 Februar 2019.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]

  Cathay Pacifics businessclasslounge The Pier i Hong Kong har nå fått et spennende tilbud som gjør loungen enda mer spennende å besøk. Nylig ble The Sanctuary by Pure Yoga åpnet, og her kan reisende oppleve velvære for kropp og sjel.

  Utformet i samarbeid med The Pure Group, kan reisende nå oppleve meditasjon og yoga i en 65 kvadratmeter del av loungen. Her finnes to soner – The Body Sanctuary som er for yoga og The Mind Sanctuary for meditasjon.

  I The Body Sanctuary guides reisende gjennom yoga ved hjelp av innspilte filmsnutter med yogalærere. For dem som ønsker å utøve yoga på egen hånd finnes et adskilt område for dette. Øvelsene er utformet slik at man får økt blodsirkulasjon, beveglighet og ro i sinnet – og det er kanskje det beste man kan gjøre i forkant av en lang flytur.

  [​IMG]

  I The Mind Sanctuary tilbys to typer meditasjon. Den første er en guidet meditasjon som gjøres sittende med støyreduserende høretelefoner og en iPad og ledes av lærere fra Pure Yoga. Den andre meditasjonen er en variant hvor utøveren ser på veggen som inneholder grafikk. Dette er kjent som Tratak (Trataka– intensiv konsentrasjon).

  Medlemmer i Diamond og Gold Marco Polo Club som reiser fra Hong Kong med Cathay Pacific eller Cathay Dragon får heldagsadgang till alle Pure Fitness-anlegg eller kan fritt velge Pure Yoga pass opp till 12 ganger pr år.

  The Sanctuary by Pure Yoga er tilgjengelig for dem som har adgang til The Pier businessclasslounge på Hong Kong Airport. Også medlemmer i Diamond, Gold og Silver Maro Polo Club har adgang samt dem som reiser i Cathay Pacific eller Cathay Dragon business- eller first class.

  [​IMG]

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×