Senaste nytt

Boeing med nytt business class sete

Redaksjonen

Medlem
1_Lie-flat-business-class-800x300-564x211.jpg

Boeing viste nylig frem et nytt sete som de kan levere på sine Boeing 777 og 787. Det nye produktet er utviklet i samarbeid med bilseteprodusenten Adient.

Det nye setet vil kunne bestilles til 777 og 787-maskinene fra Boeing som i en pressemelding også forteller at det nye setet vil kunne ettermonteres på eldre fly som ønsker en fornyelse av kabinproduktet. Setet kan konfigureres slik at det kan bli en dobbeltseng (hos dem med 4 seter i bredden).

2_Lie-flat-business-class-720x720.jpg


Adient og Boeing viste frem produktene nylig på bransjemessen Aircraft Interiors Expo i Hamburg. Setet er en del av porteføljen av prototyper som Boeing og Adient har utviklet i sitt felles selskap Adient Aerospace.

  • Vår målsetting er å gi kundene våre og deres passasjerer en eksepsjonell opplevelse med innovative kvalitetsseter, uttaler toppsjef for Adient Aerospace, Alan Wittman.

1_Lie-flat-business-class-720x405.jpg


  • I tillegg til å tilby et større utvalg av seter og å ekspandere produksjonskapasiteten for å møte et bredere spektrum av behov for flyindustrien, så fokuserer vi på håndverk og spisskompetanse for å differensiere våre fremtidige produkter og tjenester, fortsetter Wittman.
  • Setet kan også utstyres med skyvedører på samme måte som Qatars QSuite.
  • Øvrige detaljer rundt det nye setet er få, men ut fra bildene ser vi at setet byr på god plass for oppbevaring, og antageligvis en USB-ladekontakt ved armlenet. Vi i BusinessClass kommer naturligvis mer tilbake til de nye produktene, når flere detaljer slippes.

Les mer >>
 
Toppen