Alperesort med fokus på helse

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 3 Januar 2018.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Sveitserne er et smart folk. Det er noe de fleste kjenner til. De er også et gjennomgående sunt folk, og det er ikke så rart at de nå lanserer et nytt femstjernes helsesenter – akkurat i tid for at du kan innfri dine nyttårsforsetter.


  Waldhotel Health & Medical Excellence ligger i de sveitsiske alpene og er en del av Bürgenstock Resort Lake Lucerne, som også omfatter femstjerners hotellet Bürgenstock Hotel & Alpine Spa – ett av de beste luksushotellene som åpnet i fjor. – sammen med ytterligere to hoteller, 12 restauranter, lounger og barer, 67 private boligsuiter, et 107.000 kvadratmeter stort SPA i Bürgenstock Hotel, tre tennisbaner i Davis Cup-klass, en ni-hulls alpin golfbane og omlag 70 kilometer gå og sykkelstier.

  [​IMG]

  Hotellet befinner seg på en avsats over Lac Lucerne – nær fjellet Bürgenstock. Det er bygget i naturstein og trær fra de omkringliggende områdene. Dette gjør at hotellet nærmest smelter sammen med det alpine landskapet. Dette luksuriøse «skogshotellet» er tegnet av arkitekten Matteo Thun og har 160 rom og suiter, et medisinsk behandlingsanlegg på ca. 4.200 m2. Og et spa på ca. 1.300 m2.

  [​IMG]

  Det finnes også tre svømmebasseng, en restaurant som serverer sunn mat i middelhavsstil, skolekjøkken, et bibliotek, to private matsaler en hage med 30 ulike urter. Samtlige rom og suiter har balkonger med storslagen utsikt over alpene.

  [​IMG]

  Hotellet er perfekt for eksempelvis medisinske turister, velværeentusiaster og idrettsfolk. Gjestene tilbys en mulighet til å få tilgang til de nyeste medisinske teknikkene utført av leger i toppklasse. Som et godkjent sykehus tilbyr Waldhotel også tjenester som helsekontroll, fysioterapi, rehabilitering, tannpleie, kosmetiske operasjoner, vektreduksjon for å nevne noe fra en omfattende behandlingsliste.

  [​IMG]

  Ved ankomst tilbys alle gjester også en omfattende kartlegging av egen helsesituasjon. Dette gjøres for at hotellet kan sette sammen med korrekt mat og ikke minst et velværeprogram som er skreddersydd for den enkelte gjest.

  [​IMG]

  Om re-vitalisering er det du trenger så er dette stedet å være med sitt unike isrom, saltgrotte, finsk badstue, ulike behandlingsrom og svømmebasseng. [​IMG]

  Finn de beste prisene på hotellet i vårt hotellsøk her.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×