Air France med ny “cocktail signature” utviklet av hotel Lancaster Paris

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 5 April 2019.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Reiser du ombord på business class hos Air France, kan du se frem mot å nyte en nyutviklet cocktail. Denne er utviklet i samarbeid med Hotel Lancaster i Paris. Og det er ingen mindre enn sjefsbartenderen på 5-stjernes hotellet som har utviklet cocktailen som man kan nytte som n aperitif ombord på Air France ssine langruter.

  Cocktailen vil fornyes hver sjette måned slik at dem som reiser my, vil kunne oppleve noe nytt. Og tanken er at dette harmonerer med årstidens rytmer – altså vår/sommer og høst/vinter. Det loves de beste franske ingredienser akkompagnert av «Champagne topping». Dette bryr at Champagne vil være en av ingrediensene, uansett årstid.

  Den første drinken som er utviklet henspeiler på bartenderens barndomsminner I det sydlige Frankrike. Cocktailen gnistrer med sine innslag av kirsebær og lime og Marie Brizard rosemary likør, og et innslag av fersken juice. Dette kombineres på en dristig måte med Saint-James rom med sin varme aroma og et lite innslag av Champagne.

  Sammen med 5-stjrners Hotel Lancaster i Paris, som er et lite steinkast fra paradegaten a 5-Champs-Elysées, tilbyr Air France en spenstig ide om hvordan «fransk reisemåte» bør være. Siden Juli fjor har Air France tilbudt sine reisende I deres Business lounge I hall L, I terminal 2E på Paris-Charles de Gaulle flyplass, et utvalg cocktailer laget av samme bartender på Hotel Lancaster i Paris: “Un air de Paris”, en signatur cocktail unik for Air France, og en “Destination” cocktail of the month.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×