Senaste nytt

AccorHotels åpner MGallery by Sofitel og Mama Shelter i Rio de Janeiro

Redaksjonen

Medlem
MGallery-Rio2-800x300-800x300-564x211.jpg

Accorhotels har nå styrket sin tilstedeværelse i det Brasilianske hotellmarkedet og har nylig lansert to nye flaggskiphotell i Rio de Janeiro – Hotel Santa Teresa MGallery by Sofitel og Mama Shelter Rio de Janeiro.

Hotellene er plassert i det trendy Santa Teresa området – et bohemsk nabolag som er kjent for sine gatefester og ikke minst kunstneriske og musikalske historie. Beliggende på en fjelltopp ser hotellet ut over en fargerik metropolis full av Art Deco bygninger, vegger med grafitti og parker med masse mosaikk, heter det i en pressemelding fra Accor.

Hotel Santa Teresa Rio de Janeiro MGallery by Sofitel er resultatet av et samarbeide med lokale kunstnere og designere. Det byr på 43 rom. Har en restaurant som heter Tereze. Videre er spa og svømmebasseng og ikke minst fantastisk panorameutsikt over byen som alle er gode grunner til å besøke hotellet. Mama Shelter åpner i Juni og blir kjedens første hotell i Brasil.

– Vi ønsket å bringe disse to merkevarene til Brasil, og i Santa Teresa fant vi en unik mulighet. Den «tropiske chic» stilen passer perfekt for MGallery by Sofitel og Mama Shelter, hvor sistnevnte minner om Montmartre i Paris, grunnet den kraftige tilstedeværelsen av alle kunstnere som har lagt sitt preg på hotellet. Det kulturelle, kulinariske og moderne stedet passer perfekt for våre gjester, heter det i en pressemelding.



Accorhotels har i dag 28 hoteller i Rio de Janeiro og har enda ytterligere fem som skal åpnes før 2016 ebber ut. Har du vært i rio de Janeiro, og frister Accors nye hoteller til et besøk?

Les mer >>
 
Toppen