Senaste nytt

Oppgradert reiseopplevelse hos ANA

Redaksjonen

Medlem
First-Class-meal-ANA-2019-800x300-564x211.jpg

Japanske All Nippon Airways (ANA) vil fra 1.mars oppgradere reiseopplevelsen ombord på sine internasjonale flygninger. Stikkordene er bedre måltider med mulighet til forhåndsbestilling og ikke minst nye amenity kit og pyjamaser.

På flygninger fra Japan til Nord Amerika, Europa, sørøst Asia og India, vil reisende i Business Class nå kunne forhåndsbestille sitt måltid fra ANAs premium The Connoisseurs collaboration måltids program. Disse rettene har blitt laget i partnerskap med elitekokker fra hele verden og representerer det beste av det beste. Nytt porselen og bestikk er på plass, forteller ANA i en pressemelding. De er naturligvis opptatt av at innpakningen skal harmonere med selve maten.


Business-Class-meal-ANA-2019-720x455.jpg



I tillegg til utvidede matvalg, vil også ANA by på oppgradert «sovetøy» i form av stilige nye pyjamaser og tilhørende amenity kits. First Class passasjerene kan hygge seg med myke, varme tepper fra Nishikawa Sangyo som også skal puste og sørge for at man får en riktig temperatur når man har det over seg. Den nye puten er fylt med andedun fra Ungarn, og denne skal også absorbere fuktighet og sørge for at søvnen eller hvilen blir så bra den kan. Begge er selvsagt laget i 100 prosent Egyptisk bomull. Et nytt teppe og en genser er også tilgjengelig for First Class passasjerene.

First-Class-meal-ANA-2019-720x480.jpg



Business Class passasjerne blir også tilgodesett med med nye myke tepper fra Maruhachi Product og ikke minst 2-lags puter med trekk i egyptisk bomull. Ny genser og pyjamas leveres også i business class.

New-amenities-ANA-2019-720x392.jpg



Både First Class og Business Class reisende vil kunne nyte nye amenity kits fra Globe-Trotter som skal gi en mer eksklusiv følelse, heter det. First Class kittet inkluderer The Ginza’s Essence Empowering Set of cosmetic solutions mens Business Class Kits byr på et utvalg fra Kose’s Sekkisei MYV.

New-Amenities2-ANA-2019-720x385.jpg


Les mer >>
 
Toppen