Senaste nytt

United har åpnet elegant Polaris lounge i New York

Redaksjonen

Medlem
United-Polaris-lounge-seat-at-EWR-800x300-564x211.jpg

4.juni kunne United Airlines ønske sine premiumpassasjerer velkommen inn i deres nye Polaris-loungeUnited Airlines will open a brand new Polaris lounge at Newark Liberty International Airport on June 4.

Den nye loungen har plass for 455 gjester som kan nyte en tidsriktig og «New York» inspirert lounge. Belysningen er det det Brooklyn-baserte kunst og designstudioet, Richard Clarkson Studio som står bak. Og den ekstravagante belysningen skal forestille de 12 stjernetegnene.

United-Polaris-lounge-bar-at-EWR-720x480.jpg


Et høydepunkt i loungen er den store baren som tilbyr en imponerende cocktailliste, inkludert United Polaris Old Fashioned.

United-Polaris-lounge-buffet-at-EWR-480x720.jpg


Når det gjelder spisemuligheter, er en ny og innholdsrik a la carte meny på plass. Denne kombinerer internasjonale retter slik som det krydrede marokkanske lammet og United Polaris burger.

United-Polaris-lounge-Dining-Room-at-EWR-2-720x480.jpg


Besøkende kan også spise i det private området som er litt adskilt fra resten av loungen. Her er det plass for 48 gjester som kan nyte kokkenes kreative retter.

En selvbetjent buffet er også på plass for dem som ønsker enklere ting slik som sandwicher og wraps.

United-Polaris-lounge-seating-area-at-EWR-720x480.jpg


Loungen har også 10 private daybed med sengetøy fra Saks Fifth Avenue. Egne dusjrom med regnskogdusj og produkter fra Soho House & Co’s Cowshed Spa.

United-Polaris-lounge-shower-suite-720x480.jpg


Åpningen av loungen på New Yorks Newark Liberty International Airport (EWR) flyplass følger i kjølvannet av Uniteds nye Polaris lounge i San Fransisco som åpnet i april. Neste nye Polaris lounge blir på George Bush Intercontinental i Houston som åpner i sommer, etterfulgt av Los Angeles International Airport til høsten.

United Polaris loungen på at Newark Liberty International Airport er plassert i terminal c, rett etter sikkerhetskontrollen, mellom gate C102 og C120.

Les mer >>
 
Toppen