Senaste nytt

Hotel Hassler Roma feirer 125 års jubilem med stilfull oppgradering

Redaksjonen

Medlem
Øverst i Spansketrappen i Roma med storslagen utsikt over den historiske byen så feirer det ikoniske Hotel Hassler Roma sitt 125-års jubileum i år. For å markere den viktige begivenheten har hotellet gjennomgått en betydelig oppgradering.

Femstjerners Hassler, som eies og drives av Roberto E. Wirth, femte generasjonen av det berømte sveitsiske hotelldynastiet, er et av Romas beste luksushoteller. Og det har vært populært hos kresne reisende siden 1893. På listen over gjester som har besøkt hotellet finner vi Charlie Chaplin, George Clooney og Audrey Hepburn.

Her kan du lese mer om de beste femstjerners hotellene i Roma.



Nå, 125 år etter innvielsen av hotellet, har Hassler gjort betydelige oppgraderinger for å immøtekomme gjester med store forventninger. Fellesområdene har blitt pusset opp, likeledes rommene og suitene. Dette for å bevare hotellets tidløse eleganse. Antall rom har også blitt redusert noe samtidig med at flere suiter er på plass. Etter å ha vært stengt under renoveringen som fant sted i årets tre første uker, så åpnet hotellet nylig sine dører, og gjennom hele prosessen har Roberto Wirth fulgt arbeidet tett.

Renoveringen har også medført større endringer i hovedinngangen med blant annet bedre lysinnslipp som forsterker romfølelsen i entréhallen.



Lobbyen har nytt gulv fra Botticino marmor og nye tapeter. Resepsjonen og conciergen har fått nye skrivebord i brunt og med dekorasjoner i gullfolie



Presidentsuiten San Pietro har fått ny formgivning men beholder fortsatt sin opprinnelige stil. Salone Eva og Sala Vietri har fått nye speil, ny belysning og nye tapeter. Hotellets flotte restaurant Imàgo med panoramautsikt og med en stjerne i guide Michelin samt restauranten Palm Court og Hassler bar er som før.

Finn de beste prisene på Hotel Hassler Roma her.

Les mer >>
 
Toppen