Senaste nytt

En nærmere titt på det som ble kåret til 2017s beste luksushotell – The Bulgari Dubai

Redaksjonen

Medlem
Dubai-bulgari-hotel-564x211.jpg

Dubai har nylig fått et nytt lsushotell – denne gang i form av Bulgari Resort & Residences Dubai som kunne ønske sine første gjester velkommen i desember. Det spektakulære hotellet på svimlende 158.000 kvadratmeter er det italienske smykkemerkets største og mest imponerende hotell, og det er dessuten Dubais dyreste hotell.

Hotellet mottok nylig den gjeve utmerkelsen som det beste luksushotellet som åpnet i 2017 av Luxury Travel Intelligence, som er en medlemsklubb for velbeslåtte globetrottere. Les om de øvrige 13 hotellene som klubben også mente var i toppsjiktet.

bvgari-1-720x432.gif


Hotellet er beliggende sentralt på Jumeirah Bay Island, som har en forbindelse til det sentrale Dubai med en 300 meter lang bro. Bulgari Dubai byr på en avslappet atmosfære og ønske rå fremstå som en liten by ved Middelhavet. Komplekset består av seks bygg med i alt 173 leiligheter med sjøutsikt og i tillegg 15 private luksuriøse villaer.

Resorten inneholder også 101 hotellrom og 20 villaer med private svømmebasseng og sjøutsikt.

Entrance3-720x534.jpg


Det omfattende komplekset har også en privat marina med plass for 50 båter. Og her finnes også det som er verdens første Bulgari Yacht Club.

Entrance2-720x480.jpg


Av andre fasiliteter på hotellet finner vi et spa med hammam i tradisjonell stil, innendørs svømmebasseng, skjønnhetssalong og frisør.

DeluxeBeachViewRoomBedroom-720x544.jpg


Hotellets svømmebasseng er omkranset av cabanas, hammam og områdene for avslapping er smykket med mosaikkfliser i ekte gull, grønn onyx og Afyon-marmor.

IlCafè-720x481.jpg


I forbindelse med den blendende åpningen av hotellet dukket en rekke celebriter opp – blant annet modellene Bella Hadid og Jasmine Sander, Oscars-vinneren Alicia Vikander, og modellen og skuespilleren, Jon Kortajarena. Sammen med andre kjendiser fra Dubai tilbrakte disse kvelden og natten med førsteklasses mat, balett og senere dans under en flott stjernehimmel.

Finn de beste prisene på luksushoteller i Dubai ved å benytte deg av vårt eget hotellsøk.

Les mer >>
 
Toppen