Radisson Blu Nydalen har sammen med livsstilsbutikken Milla Boutique brukt sommermånedene til å pusse opp sitt hotell i Nydalen.

– Med nyoppusset lobby, bar og restaurant, og vår sentrale beliggenhet i Nydalens pulserende forretningsstrøk, ønsker vi å gi gjester og lokalbefolkning et nytt samlingssted. Vi er stolte av å ha samarbeidet med en av Norges mest populære interiørbutikker i oppussingen av hotellet, sier Kristine Tonning, General Manager ved Radisson Blu Hotel Nydalen.

Radisson Blu Hotel Nydalen (4)

Camilla Berntsen, interiørdesigner i Milla Boutique, sier de ønsket å gjøre atmosfæren varmere og gi gjestene en følelse av å komme «hjem» til noen. – Inspirasjonen ligger i historien og miljøet rundt Akerselva, og vi ville gjøre interiøret rustikt og mer moderne med murstein, metaller, betong, gammelt treverk og vintage lær. Samtidig finner man en liten tvist av et feminint uttrykk med vakre speil, belysning, lykter og tekstiler som tung velur, sier Berntsen.

Radisson Blu Hotel Nydalen (5)

N33 Bar og Restaurant har fått en kraftig oppgradering og står nå i stil til sine smakfulle norske måltidsopplevelser med internasjonalt tilsnitt. Også hotellobbyen er frisket opp, blant annet med en unik kunstinstallasjon laget av den anerkjente norske fotografen Christian Houge.

Radisson Blu Hotel Nydalen (6)

– Vi ser en trend i at lobbyområdet har gått fra å være et sted hvor man venter på å få tildelt rom, til å bli et populært samlingssted i hjertet av hotellet. Stadig flere av gjestene bruker hotellobbyen som en funksjonell møteplass, både til å arbeide og for å treffe gode venner og kollegaer. Målet er at også de som bor i og rundt Nydalen, skal oppleve hotellet som et hyggelig og naturlig sted å møtes, uttaler Kristine Tonning i en pressemelding.

Radisson Blu Hotel Nydalen (2)