I forbindelse med at Finnair lanserte sin nye langruter mellom Helsinki og Los Angeles  benyttet de også sjansen til å lansere nye toalettvesker ombord for dem som reiser i business class. 

Selve toalettvesken og øyemasken er tilgjengelig i fire ulike design utformet av MaijaIsola fra 60-tallet – Rautasänky, Joonas, Jenkka and Pieni Melooni, hvert design finnes i to ulike fargekombinasjoner, så her er det mulighet for å samle seg en aldri så liten kolleksjon av varierende vesker. Hvert halvår skal Finnair introdusere nye kombinasjoner.

finnair-marimekko-business-class-amenity-kit-finnairlrw-600x300-1

”Vi ønsket å introdusere flere mønstre og ikke minst gjøre dette hyppigere, slik at våre reisende kunne oppleve stadig nyheter», uttaler David Kondo i en pressemelding. Han er ansvarlig for utvikling av interiør. De nye veskene er også litt større slik at de er anvendige etter reisen – ofte passer jo ikke en normal tannbørste nedi slike vesker. Finnair har også jobbet med å gjøre øyemasken mest mulig komfortabel siden søvn er en svært viktig del av en langreise.

Øreproppene skal også gi bedre isolering mot sjenerende støy. Tannbørsten er tidsriktig laget i en type plast som er av maisstivelse, og tøflene er laget i resirkulert plast. Vokspapir omslutter øreproppene i stedet for plast.