Nå kan du dra på opplevelsesferie i Norge til samme pris som en familieferie til utlandet, heter det i en pressemelding fra Scandic og Widerøe.

For under 8000,- per person kan du nemlig reise og bo over hele landet i 14 dager. Muligheten er resultatet av et nylig inngått samarbeid mellom flyselskapet Widerøe og hotellkjeden Scandic.

– Med Widerøes 43 destinasjoner og våre 84 hoteller over hele Norge gir dette tilbudet en unik mulighet å dra på opplevelsesferie i Norge og fortsatt holde seg innenfor feriebudsjettet. Mange av våre hoteller ligger i nærheten av populære og spennende feriedestinasjoner så mulighetene er mange, sier Tine Birkeland, markedsdirektør i Scandic.

Widerøe har lenge tilbudt Norge Rundt-billetten, som gir ubegrenset flyvninger i Widerøes nettverk i to uker. Nå utvider Scandic tilbudet ved å gi de reisende mulighet til å overnatte på Scandics hoteller i 14 dager til samme pris som det koster å fly Norge rundt.

– Norge Rundt-billetten har vært en suksess og det er kjempegøy å nå ha fått Scandic med på laget. På denne måten kan vi tilby en totalpakke for folk som vil feriere i Norge, sier Silje Brandvoll, informasjonssjef i Widerøe.

Samarbeidet er det første av sitt slag. Begge samarbeidspartnere mener tilbudet er et viktig initiativ for å øke nordmenns bevissthet om feriemuligheter i eget land.