bolivia-free-stock-images

Fem undervurderte reisemål som er verdt å besøke i 2018

Hvor tar den neste reisen deg? Dette er et viktig spørsmål for oss som elsker å reise. Og det er ikke lett å besteme seg, men her bringer vi deg en liste over det vi mener er fem destinasjoner som bør besøkes. En av dem er også innenlands.

Trender kommer og går. For noen år siden var kanskje en uke på Santorini drømmeferien, men nå er tiden kanskje moden for andre opplevelser som tar deg vekk fra turiststrømmen. 

Dette er året for unike reiser som er fylt med autentiske opplevelser og erfaringer som blir en reise som er meningsfull for deg personlig, og ikke for din tilhengerskare på sosiale medier.

  1. Puglia, Italia

Puglia er den sydlige regionen i Italia som utgjør hælen på «støvelen». Ofte ser man forbi denne delen av Italia til fordel for Amalfikysten og det alltid populære Toscana. Puglia er rustikt og genuint og stadig flere ønsker å utforske denne delen av Italia.

puglia-552098_960_720

Hvor bør man bo? Vi anbefaler det sjarmerende 5-stjerners La Sommita Relais i Ostuni som er perfekt for en romantisk og luksuriøs ferie.

Finn de beste prisene på hoteller i Puglia i vårt unike hotellsøk.

Lofoten, Norge

For oss nordmenn er Lofoten godt kjent, men langt fra alle nordmenn har besøkt Lofoten, og vi anbefaler å ta med denne innenriksdestinasjonen i det kommende års ferieplaner. Her finner man et urørt og dramatisk landskap som tar pusten fra de fleste. Man stå på ski, gå i fjellet eller velge aktiviteter på havet. Spekkhoggersafari, fisketurer osv. Og kommer du til rett tid kan du også nyte nordlyset.
lufoten

Hvor bør man bo? Det finnes mange flotte steder, men hvorfor ikke Anker Brygge Hotel Vagansom er et tradisjonelt hotell med en deilig badstue for oppvarming av kroppen etter en kjølig dag med uetnførsaktiviteter. På takterassen har man den perfekte plassen for å se nordlyset.

Finn de beste prisene på gode steder å bo i Lofoten i vårt unike hotellsøk.

  1. Jordan

Jordan er strategisk plassert med «krysset» mellom Asia, Afrika og Europa. Dette er et mystisk land som har lokket til seg besøkende med sitt fascinerende ørkenlandskap og fengslende historie. Den best bevarte hemmeligheten i Jordan er Wadi Rum, også kjent som «Månedalen», der den røde ørkenen samler seg til syv pilarer med imponerende sandsten og granitt. Og ingen luksusferie til Jordan er komplett uten et besøk i Petra, som ofte beskrives som det åttende undervurderket fra antikken.
Mountain_in_Wadi_Rum,_Jordan

Det finnes en rekke steder å bo, men velg gjerne et hotell nær de idylliske strendene ved Rødehavet. Kempinski Hotel Aqaba Red Sea er et bra sted. I hovedstaden Amman finnes det ingen bedre hoteller enn Four Seasons.

Finn de beste prisene på et opphold i Jordan i vårt hotellsøk.

  1. Kambodsja

Mellom Thailand og Vietnam finner vi kambodsja som definitivt er en spennende destinasjon å besøke. Landet er nok mest kjent for sitt storslagne tempel Angkor Wats. Men Kambodsja har også mye annet spennende å by på. Flere nye luksushoteller skal åpnes rundt om i landet i tiden som kommer. Blant i de mindre kjente regionene – noen eksempler på dette er Six Senses på Krabey Island, Alila Villas på Koh Russey og Rosewoods nye hotell i Phnom Penh.

angkor-809753_960_720

Det finnes en rekke flotte steder å bo, men hvorfor ikke prøve Belmond La Residence d’Angkor i Siem Reap, eller Raffles Hotel Le Royal i Phnom Penh som også er et utmerket valg.

Finn de beste prisene for et opphold i Kambodsja i vårt innholdsrike hotellsøk.

Bolivia

Som et av Sør-Amerikas mest spennende land, har Boliva havnet litt i skyggen av nabolandet peru og det er fantastiske Machu Picchu alt for lenge. Men nå får endelige Bolivia tatt en liten «revansje» med sin unike natur som nesten er litt «utenomjordisk». Se bare på saltørkenen Salar de Uyunis. Bolivia byr på mange gastronomiske opplevelser og kulturhovedstaden La Paz er verdens åttene høyest beliggende by og har i den senere tid blitt en by man besøker for å oppleve gastronomi i toppklasse.

bolivia-free-stock-images

Vi anbefaler The Stannum Boutique Hotel i La Paz som et sted å bo dersom man besøker byen.

Finn de beste prisene på hoteller i Bolivia ved å benytte vårt hotellsøk.

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×