Har du drømt om å feste som en rockestjerne eller nyte oppmerksomheten verdig et popidol?

Vi kan ikke hjelpe deg med dette, men vi har plukket ut fem hoteller som setter musikken i sentrum samtidig som de har fokus på å gi deg en luksuriøs opplevelse.

Enten du liker jazz, klassisk musikk eller rock, så har disse fem hotellene elementer som får deg til å trekke på smilebåndet og kanskje bidra til at du tar noen dansetrinn ekstra?

Jaz Amsterdam, Nederland

Utformet av musikkenstusiaster for musikalske visjonærer, Jaz Amsterdam, er hotellet med puls i det sentrale Amsterdam. Et steinkast fra byens store konsertsaler, eksempelvis Amsterdam ArenA, Ziggo Dome og i umiddelbar nærhet til Heiniken Muskic Hall.

201609_jaz_interior__6404b02fa5142f8582b080f

Jaz Amsterdam – nær byens konsertarenaer

Foto: Jaz Hotels

Men, hotellet tiltaler mer enn musikkentusiaster takket være sin sentrale beliggenhet. På hotellet kan man få en eklektisk miks av mat, musiks og kunst. Fotografier og malerier med kjente musikere pryder veggene. Musikk og lydutstyr er benyttet som utsmykking og møblement. I Rhythms Bar & Kitchen serveres det smakfulle retter, drinker og kule rytmer.

Se flere bilder av Jaz Amsterdam og finne de beste prisene her.

Aria Hotel Budapest, Ungarn

Aria Hotel i Budapest er et overdådig designhotell inspirert av fire musikksjangre: Jazz, klassisk, opera og nåtids musikk. Det musikalske konseptet er komplimentert med flott design av den lokale designeren Zoltan Varro. Atmosfæren er varm og immøtekommende, akkurat som sitt søsterhotell i Praha.

872672_15052819240027964511-720x540

Gulv med pianomønster er noe av det du kan oppleve på Aria Hotel Budapest

Foto: Aria Hotels

Det fullstendig restaurerte bygget fra 1870-tallet har fire flygler, alle dedikert til hver av de fire musikksjangrene hotellet omfavner.

Luksuriøs som og suiter er tilegnet musikalske legender som Maria Callas, Count Basie, Bob Dylan, James Brown og Ungarns egen Franz Liszt. Temaet er også nærværende i i fellesområdene – slik som pianotangentmønsteret i gulvet som finnes i lobbyen. her kan man også oppleve det særegne Boganiyi-pianoet som har fått en sentral plats.

Se fler bilder av Aria Budapest og finn de beste prisene her.

W Bali-Seminyak, Indonesia

W Bali-Seminyak i Indonesia er det første hotellet i verden som tilbyr et eget innspillingsstudio i en av sine overdådige suiter. Den lysisolerte Sound Suite er tilgjengelig for alle, ikke bare profesjonelle musikere. Her finnes state of the art lydutstyr fra Pioneer og Moog, samt et privat sangstudio med utsikt over en tropisk hage.

Wonderful-Garden-View-Retreat

Wonderful Garden View Retreat, W Bali-Seminyak

Foto: W Hotels

Resten av 5-stjerners hotellet har typisk ”W” -stil med vågale farger, livlig atmosfære og 229 elegante rom, suiter og villaer. Et paradisisk poolområde, moderne gym og spa, og restauranter og barer i verdensklasse gjør W Bali-Seminyak til ett av de heteste hotellene, spesielt om du er musikkinteressert.

Se fler bilder av W Bali-Seminyak og finn de beste prisene her.

Nhow Hotel Berlin, Tyskland

Nhow Hotel Berlin betraktes som Europas første ”musikkhotell”, og tilbyr en kul opplevelse. Ikke minst siden et er i umiddelbar nærhet til kvarteret Artsy / punk Rock Kreuzberg. Hotellet lokker også musikkstjerner og wannabes takket være sine to imponerende innspillingsstudioer. Og er du på vei til å bli kjent musiker, kan det være greit å vite at Universal Music hovedkontor er rett i nærheten. Dessuten kan gjestene få festen påbegynt i sine rom ved å bestille en elektrisk gitar eller DJ miksepult gjennom roomservice.

214068446

Europas første ‘musikkhotell’ – Nhow Hotel Berlin

Foto: Nhow Hotels

Det pedantisk utformedehotellet har også andre tjenester og fasiliteteter; et flott spa, et kunstgalleri, en god restaurant og ikke minst en terrasse med storslagen utsikt over elven  Spree.

Se fler bilder av Nhow Hotel Berlin og finn de beste prisene her.

Fontainebleau Miami Beach, Florida, USA

Fontainebleau Miami Beach har utsikt over Atlanterhavet i hjertet av Millionaire Row, og er stedet for Miamis glamorøse sosietet. Et arkitektonisk mesterverk, det historiske hotellet er hjem for noen av Miamis mest populære nattklubber, samt den månedlige Bleaulive-konserten. Der har artister som Pharrell, Timbaland, Blondie, Pitbull og Tegan og Sara holdt konsert.

room-02-1000x667

Suite på Fontainebleau Miami Beach med utsikt over Atlanterhavet

Foto: Fontainebleau Miami

En kuriosa er at Justin Bieber i 2017, hjalp til på Fontainebleaus nyttårsaften med en opplevelse ved poolen sammen med DJ Skrillex. Det luksuriøse hotellet rommer også et  eksepsjonelt spa og treningsanlegg og en rekke restauranter.

Se fler bilder av Fontainebleau Miami Beach og finn de beste prisene her.