Hotellet Atlantis by Giardino i Zürich ble bygget i perioden 1968 – 1970 og anses i dag for å være et av verdens mest luksuriøse hoteller. Nylig har man freshet opp hotellet, men det vi gjerne vil vise deg er bilder av den gigantiske suiten. Den er imponerende.

Man bør nok være bemidlet for å bo i denne suiten som tidligere har hatt Steve McQueen, Freddie Mercury og Muhammad Ali som gjester.
Suiten bærer det passende navnet «The Royal Residence og er på svimlende 1.950 kvadratmeter så her behøver du nesten et kart for ikke å gå deg vill.

abg_masterbedroom_rgb_high_gma_02

Suiten brer seg utover en stor del av hotellets grunnflate og okkuperer det meste av hotellets øverste etasje. Her får du flere soverom, en lounge komplett med bl.a. vannpiper (muligens er dette en subtil henvisning til hva slags gjester som ofte booker suiten), en matsal med plass for 18 personer og en slående diger terrasse som i praksis gjerder inn hele suiten.

abg_lounge_rgb_high_gma_11

Når du bestiller The Royal Residence får du din egen kokk å bestille akkurat det du ønsker å spise, og en butler som står til tjeneste døgnet rundt. For din sikkerhets skyld har du en egen heis som du ikke deler med noen andre, og det gjør det mulig å komme seg kjapt ned fra suiten og til garasjen hvor den ventende limousinen er klar for å transportere deg videre. Og skulle det bli en skarp situasjon oppe ved suiten og dine livvakter føler behov for ekstra beskyttelse, er det bare å haste inn i suitens eget sikkerhetsrom.

abg_bedroom_rgb_high_gma_10

Dersom du ikke ønsker å spise i suiten, kan du ta heisen ned til hotellets Michelinrestaurant Ecco Zürich, hvor du får en diskret og uforstyrret plassering. Kokken på hotellet heter Stefan Heilemann.

Og skulle du slumpe til å befinne deg i Zürich på en søndag, anbefaler mange å ta turen innom hotellets strålende søndagsbrunch. I tillegg byr hotellet også på after work-arrangement alle ukedager.

abg_diningroom_rgb_high_gma_08

Hotellet har i tillegg til flotte rom og hyggelige gastronomiske tilbud også innbydende svømmebasseng både utendørs og innendørs, spa og nok en litt mer casual restaurant, to barer og en rekke flotte konferansemuligheter.

abg_livingroom2_rgb_high_gma_07

Se flere bilder fra dette fantastiske hotellet og se hva det koster her.