Etihad Airways lanseer Economy Space som er det nyeste tilskuddet setemessig ombord på flyene som trafikkerer deres langruter. 

Etihad Airways har så langt bygget om ti av sine Airbus A380 maskiner og lagt til Economy Space-seter som byr på lengre avstand mellom seteradene. Nå er den på 36 tommer (ca 90 cm). Vanlig er 32 tommer. Ombyggingen gjør nå at det er hele 80 slike seter ombord på selskapets A380 fly.

Jamal Ahmed Al Awadhi, Etihad Airways ansvarlig for kundeopplevelser, uttaler ”Vi har innsett at det ikke finnes to like reisende, og dagens kunder krever flere valg og mer skreddersydde produkter på reisen.

I tillegg til modifiseringen av A380-maskinene så kommer Etihad Airways dessuten til å installere Economy Space-seter på 12 Boeing 777 og 21 Boeing 787 Dreamliner utover i 2019.

Familier med små barn, eldre personer og dem som behøver assistanse med rullestoler kan nå dra nytte av Etihads nye setetilbud.

Economy Space kompletterer Etihad Airways tilleggsprodukter som gir de reisende flere muligheter til å skreddersy sin reise, inklusive seatblock i economy.