Reisende på first og business class kan fra og med den 3. juli ikke lengre benytte den hittil grattistjenesten å bli hentet hjemme og bragt til flyplassen med privatsjåfør i regi av Etihad. Men tjenesten skal fortsatt holdes i gang til og fra flyplassen i Abu Dhabi.

Etihad opplyser at servicen fra juli måned fortsatt vil være der men ikke som en gratis ytelse. På den annen side vil det bety at man opptjener bonuspoeng i selskapets fordelsprogram dersom man velge rå kjøpe tjenesten. For dem som kjøper en reise i Etihads svært eksklusive «The Residence» vil Etihad fortsatt tilby gratis transport – og det betyr på rutene som går fra London, Paris, Sydney og New York.

Hvis du allerede har bestilt servicen med avreise f.eks. i juli eller senere, vil du fortsatt få dette gratis, men det gjelder kun i de forannevnte byene og for dem som reise ri business eller first class.

Etihad gjennomfører også andre endringer i løpet av sommeren. reisende i economy vil også bli tilbudt muligheten til å oppgradere sin status til å omfatte adgang selskapets flotte lounger mot et mindre gebyr. Reisende i business class kan også oppgradere seg til et besøk i foirst class loungen samtidig som economy passasjerene får anledning til å legge inn bud på tomme naboseter. Dette kan gjøres når man bestiller reisen – og helt frem til 30 timer før avgang- da får man vite om man har litt ekstra plass ved siden av seg.

Har du benyttet deg av den gratis sjåførservicen? Kommenter gjerne!