Skjermbilde-2019-07-19-kl.-13.14.21-800x300

Et hvileskjær før flyturen

Cathay Pacific gjenåpnet denne uken sin nyoppussede Shanghai Pudong Cathay Pacific Lounge. For første gang vil selskapets prisbelønte salongkonseptet bli introdusert på fastlands-Kina.

Cathay Pacific hevder de forsøker å møte og overgå kundenes forventninger i alle deler av reisen. Den nye Shanghai Pudong Cathay Pacific Lounge er en god grunn til å komme til flyplassen ekstra tidlig for å slappe av før flyturen.

Loungen ligger i nærheten av gate D69 på Pudong Airport Terminal 2. Loungeområdet er hele 970 kvadratmeter og er innredet med en varm og innbydende stil laget av det London-baserte Studioilse med Ilse Crawford i ledelsen.

I lungen møtes passasjerene av en ro som er designet for å gjenspeile komforten til et moderne hjem. Naturlige materialer fremhever denne følelsen, og vi snakker om materialer som kirsebærtre og kalkstein. I lungen har man mulighet til å være sosial i en av lungens åpne områder, eller rett og slett trekke seg tilbake i mer private områder av loungen.

The Terrace, er verdt å merke seg, dette er en L-formet terrasse hvor passasjerer kan nyte panoramautsikt over flyplassen og rullebanene.  Her kan man slappe av i behagelige stoler og nyte utsikten – kanskje med noe godt i glasset fra den omfangsrike baren.

Utformingen av The Terrace minner om en markedshall. Passasjerene kan hente en rekke varme og kalde retter. Et utvalg av viner og brennevin er også tilgjengelig i en selvbetjent bar hvor de kan blande sine egne favorittdrikker.

En annen kul detalj i Cathay Pacifics lounger er The Noodle Bar hvor passasjerene kan prøve forskjellige spesialiteter fra Hong Kong, som nudelsuppe med wontonegg, men også andre spesialiteter fra andre provinser som xioa long-dumplings fra Sichuan.

Høyhastighets wifi er på plass og sikrer alle gjester lynrask netthastighet.

Shanghai Pudong Cathay Pacific Lounge er tilgjengelig for førsteklasse reisende, medlemmer av Marco Polo Silver eller høyere, World Emerald og Sapphire medlemmer og dem som har et gyldig lounge pass.

Skjermbilde 2019-07-19 kl. 13.14.36Skjermbilde 2019-07-19 kl. 13.14.21Skjermbilde 2019-07-19 kl. 13.14.29Skjermbilde 2019-07-19 kl. 13.14.42

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×