SWISS serverer utvalgte spesialiteter om bord i desember for å få sine passasjerer i julestemning. 

Flyselskapet vil også tilby tradisjonell julemat for reisende på både langdistanse- og kortdistanseruter. Det sveitsiske flyselskapet bytter nå ut sin faste ettermiddag Economy Class-snack på europeiske flygninger, og serverer heller sveitsiske julekaker og mandariner ombord. Og på St. Nicholas’s Day – 6. desember kan passasjerer glede seg over den tradisjonelle «Grittibänz» brødmannen og spesielle SWISS pepperkakekreasjoner på utvalgte europeiske flyreiser. For First Class-kunder på langdistanseruter, et pepperkake-nissehode fra toppkonfektøren Sprüngli som er SWISS advent-godbit. Julemenyer blir også tilgjengelig på langruter fra Sveits fra 18. desember til slutten av året. Valget av First Class måltider vil omfatte and og ravioli ispedd gresskar, etterfulgt av en Angus-okse Filet Wellington med en Perigord-trøffelsaus og en dessert av bestående av en sjokoladekule med vaniljeis. Reisende på Business Class fra Sveits med lang får tilbud om en elegant andesalat med plomme og marinert sikori, et kornfôret kyllingbryst med trøffelsaus og smuldre-ostekake med kanelmousse og gløgggelé. I Business Class kan man glede seg over en elegant juleplommelikør og – i SWISS First – Sprüngli julepraliner og Sirocco vinterte. Reisende i økonomi-klasse fra Sveits til vil kunne glede seg over en sesongbetont bygg gresskar-salat etterfulgt av grillet kyllingbryst med saus, kastanje-potetmos og rødkål og en dessert av kanelmousse med stekt eplekompott.