I disse dager åpner det nye Sofitel Singapore City Centre sine dører. Luksushotellet ligger i området Tanjong Pagar i det sentrale Singapore men fortsatt bare 20 minutters kjøretur fra flyplassen Changi. Det nye hotellet blir hotellkjeden Accors hotell nummer 800 i Asia og Stillhavsregionen.

Hotellet ligger befinner seg i et område hvor mye av byens gamle hus er. Det nye hotellet kommer til å ha 223 rom og stilen er så absolutt asiatisk og «singaporiansk» men inneholder også en fransk touch.

En imponerende ni meter høy lysekrone i krystall hilser gjestene velkommen ved ankomst. Den heter Singapour Je T’aime og består av over 700 håndblåste glasskrystaller. De fleste fellesområdene på hotellet er prydet med fine møbler og kunst på veggene – det meste med et botanisk tema som gjennomsyrer hele hotellet.

Sofitel Singapore City Centre

Hotellets interiør har mange detaljer i gyldne farger, og blomstertemaet går igjen.

https://www.accorhotels.com/A152

Alle de 223 rommene og suitene har vinduer som strekker seg fra gulv til tak, og de fleste av rommene har også store badekar og regnskogdusjer. De små grastis flaskene med toalettartiker er levert av de franske kosmetikkfirmaene Lanvon og Hermes. Minibaren på rommet fylles opp av hotellets minibarspesialist Sophie. Sophie er en robot som trofast kjører fra rom til rom og kontrollerer minibarens status og fyller på ved behov. På rommet får du også tilgang til en telefon med gratis samtaler til hele verden, en stor TV og godlyd fra et Bose-høyttalersystem.

http://www.accorhotels.com/A152

Hotellet har en rekke kulinariske muligheter. Restauranten Racines styres av den dyktige kokken Jean-Charles Dubois og her får du en blanding av franske og asiatiske retter – og restauranten har hele fire åpne kjøkken som du kan følge med på.

http://www.accorhotels.com/A152

Baren «1864» tilbyr velsmakende cocktails med fokus på ulike martinidrinker – og naturligvis mye Champagne ettersom man faktisk er på et fransk hotell. På ettermiddagene tilbys det High Tea og på kvelden ulike tapas og småretter.

Sofitel Singapore City Centre

Dersom du har booket et rom i kategorien Luxury Club Room eller har bestilt en suite får du også nøkkel til den egne etasjen Club Millésime hvor du kan spise en litt mer uforstyrret frokost, eller nyte en god cocktail på kvelden og gjerne benytte biblioteket og arbeidsområdet som finnes. Du kan også bestille et eget konferanserom eller får hjelp av en butler til å fikse den krøllete skjorten, eller skaffe til veie en paraply eller hva nå enn du måtte ha behov for.

Sofitel Singapore City Centre

Det finnes flere store konferanserom – det største heter Wallich Ballroom og er 600 m2 stort.

Se fler bilder og bestill ditt opphold på hotellet her