Fra november 2019 til februar 2020 skal kokken Emmanuel Renaut for første gang lage retter som blir å finne på menyen Air France La Première (First Class).

Emmanuel Renaut, som ble tildelt tittelen meilleur ouvrier de France og som er en Michelin-stjerne kokk med hele tre stjerner på samvittigheten. Renaut tilhører en ny generasjon kokker som tolker Savoyard-kjøkkenet på nytt. Savoyard er navnet på mat fra Chamonix Mont-Blanc-området. Hans raffinerte, levende og fargerike kjøkken inneholder overraskende og harmoniske komposisjoner, i måltider som typisk inneholde mye ost og poteter.

I samarbeid med Servair Culinary Studio, har de reisende i First Class mye å velge mellom – to forretter, syv hovedretter og en dessert. Disse Savoyardrettene blir tilgjengelig i de neste fire månedene.

Dette er Emmanuel Renauts retter på Air Frances La Première-meny:

Forretter:

Langoustine tartar og kaviar med sitron og gentian
Royal selleri og kastanje suppe

Hovedretter:

Venison biff, selleri og kastanje puré
Kamskjell quenelle, sitronsaus, rotgrønnsaksrisotto
Spinatgrateng, sopp polenta
Amerikansk hummer royale og mini grønnsakskuler
Rotgrønnsaksrisotto med beaufort, sprø grønnsaksmüsli
Kalvekjøtt shank blanquette-stil
Kyllingvinge og lår, kamskjellede poteter og sopp

Dessert:

«Flytende øyer»

  • 5dc423a9209bf5dc423aed260c5dc423b3897eb5dc4239a69d785dc423958b677