Emirates 777-300ER Air to Air

Emirates viser sin nye første klasse i november

I dag kom nyheten om at Emirates vil vise frem sitt nye første klasse produkt i forbindelse med Dubai Air Show i november.

Den nye første klassen vil ha premiere ombord i selskapets Boeing 777-300ER maskiner som forøvrig Emirates er den største operatøren av blant alle verdens flyselskap.

Den nye premiumkabinen vil ha 6 suiter i en 1 – 1 – 1 layout. I dag har 777-flåten 8 suiter i en 1 – 2 – 1 konfigurasjon.

I tillegg til en helt ny første klasse, har Emirates også annonsert at de også business og økonomiklasse skal oppgraderes. For øyeblikket er det ikke kjent hvilke ruter som først får glede av de nye produktene, men vi BusinessClass kommer selvsagt tilbake til dette så fort flere detaljer blir kjent.

Sir Tim Clark, som er toppsjef i Emirates sier i en pressemelding at de med de nye produktene skal løfte ombordopplevelsen til et helt nytt nivå. Og det betviler vi ikke. Under er det et bilde fra den nye baren ombord på selskapets Airbus A380-maskiner. Og dette viser med tydelighet at selskapet satser på luksus. Og deres nye kabinprodukter blir også utvilsomt luksuriøse.Emirates’ revamped bar in its A380Hvilke tanker har du om det kommende produktet? Hva håper du blir endret? Diskuter gjerne i vårt forum.

Les mer om: Boeing 777, Emirates

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×