Emirates skal i hele desember sørge for å hjelpe til med å få julegleden ordentlig i gang. Dette gjør de blant ved å introdusere toalettvesker med julemotiv til sine premiumpassasjerer, nye menyer og ikke minst en rekke julefilmer i underholdningssystemet.

Selv om vi er midtveies i desembermåneden, vil dem som skal ute å reise med Emirates de neste drøye 2 ukene kunne glede seg over den ekstra julestemningen ombord på flyvninger fra Dubai til Australia, Europa og USA.

For dem som reiser i Economy Class, kan de glede seg over velsmakende kalkunrull sammen med tranebærsaus eller kyllingpølser fra Østerrike. Og til dessert ulike søtsaker slik som sitron og tranebær kake med kremet ost over. Eller kanskje en mektig kakaokake med hvit sjokolade og mye annet spennende tilbehør.

download (5)

For dem som reiser i First eller Business Class vil «julematen» starte med kongereker som er marinert i sitron og en rekke urter. Dette serveres i en elegant cocktailsaus og med fennikelsalat. Til hovedrett er det også kalkunrull med spennende fyll som blant annet inneholder aprikos og nøtter. Gresskarmos hører med sammen med blant annet bacon av kalkun. En rekke dessertere er tilgjengelig – og det varierer fra rute til rute.

download (8)

En unik delikatesse for First Class passasjerene er de juleinspirerte makronene som serveres sammen med varm sjokoladesaus, marshmallows og pepperkaker. For de yngste passasjerene i First Class dukker det opp snømann-inspirerte marshmallow kjeks.

download (7)

Dom Pérignon, Veuve Cliquot og Moët & Chandon champagner aer tilgjengelig for dem som reiser i First Class. Og reiser du mellom Dubai og Europa eller Afrika i First Class kan du smake på et glass eller to av en 1985 Château Ducru-Beaucaillou.

download (2)

Tradisjonelle søtsaker som pepperkaker og andre tradisjonelle julebakster serveres også i over 30 Emirates lounger over hele verden. I First Class loungene serveres det også kalkun.

Nye toalettsaker

For julemåneden har Emirates også laget nye toalettvesker som er tilgjengelig frem til årsskiftet.

download

For First Class og Business Class passasjerene inneholder de nye veskene toalettsaker fra Bulgari. Nytt er det også at disse inneholder Bulgaris nyeste hvit te duft. Denne er tilgjengelig på flyvninger over 10 timer og på nattflyvninger.

For å gjøre julestemningen komplett har underholdningssystemet fått påfyll av en rekke julefilmer.

download (6)