For 9 år siden tok Emirates i bruk «superjumboen» Airbus A380 i sin flåte, dette feiret de nylig med å introdusere et oppdatert bar/lounge produkt ombord. Det nye produktet ble forleden innviet på en flyvning til Kuala Lumpur. Og fortløpende skal samtlige 46 A380 som Emirates benytter få det nye produktet ombord.

Loungen ombord i Emirates A380 er et av de mest populæreoppholdsstedene ombord i selskapets A380 fly, og har vært i bruk siden august 2008.

Den nye baren har fått et modernisert uttrykk hvor inspirasjonen er hentet fra lystyachter, og det har vært fokus på å skape et enda hyggeligere møteområde for First og Business Class-passasjerene.

b645de27c334aa04_800x800ar

Loungen har plass for 26 gjester, og i baren serveres vin fra hele verden. Det varierer litt fra destinasjon til destinasjon. Men avkjølt Champagne fra Moët & Chandon eller Veuve Clicquot skal alltid være på plass.

9-years-of-Emirates-A380-infographic

Over 6.000 Emirates-ansatte er utdannede bartendere og mikser 14 ulike cocktails, som eksempelvis signatur-drinken Bloody Mary eller en Apple Spritzer uten alkohol. I loungen serveres også Hennessy XO Cognac og 18 år gammel skotsk Chivas Regal whisky. Og det er et bredt utvalg snacks – fra røkelaks til friske fruktspyd som sereveres sammen med drikkevarene.

Emirates-A380-OBL

For dem som heller ønsker noe uten alkohol omfatter den rikholdige menyen også juice, Illy kaffe og en rekke forskjellige te-varianter fra Dilmah. Passasjerene kan også få med seg de siste nyheten fra hele verden takket være en 55 tommers TV som er i baren.