– Emirates åpner opp for at flere skal kunne ta i bruk loungene på Dubai International Airport. Medlemmene av lojalitetsprogrammet Skywards og deres gjester betaler en avgift, uavhengig av hvilken klasse man reiser.

Pay-per-visit tilgang er tilgjengelig for Emirates Skywards-medlemmer og deres gjester på Emirates. Business Class-reisende kan betale en oppgraderingsavgift for å få tilgang til First Class lounge.

Dubai International Airport rommer syv Emirates-lounger fordelt over tre terminaler – A, B og C. I hver av disse er det en dedikert Emirates First Class og én Business Class lounge.

16-08-22-Emirates-1859

Kvalifiserte passasjerer får tilgang til Emirates Business Class lounger i Dubai for 100 dollar, og Emiratene First Class lounger for 200 dollar. Business Class-kunder kan også oppgradere til First Class lounge-tilgang for 100 dollar. Gjester som har betalt for inngang kan oppholde seg i loungen i inntil fire timer. For tiden er det passasjerer på First og Business Class, samt Silver, Gold og Platinum Skywards-medlemmer som har gratis tilgang til loungene i Dubai.

Barista-Experience

Emirates Business Class lounge i terminal B, nylig gjennomgikk en oppussing til 90 millioner kroner.

Emirates har det største nettverket av flyplasslounger over hele verden. I tillegg til de sju i Dubai, er det 33 andre Emirates-lounger på store flyplasser verden rundt. Flyselskapet har planer om å utvide pay-per-visit tilgang til øvrige lounger i fremtiden.