Oktoberfest burde kanskje døpes om til Septemberfest ettersom den starter i september, men verdens støste fest er det under alla omstendigheter. Hvert år valfarter omlag 6 millioner mennesker til München for å spise, drikke, danse og omgås likesinnende.

Oktoberfest varer i 18 dager og i år startet man den 18 september og serverer den siste seidelen med øl den 3 oktober.

Emirates feirer dette ved å tilby en bayersk inspirert meny med tilhørende drikke på sine ruter til og fra Tyskland (Frankfurt, München, Düsseldorf og Hamburg) under festivalukene. I første og business class får de reisende et utvalg bayerske bakeverk, tradisjonelle saltkringler og ulike små belegte Brötchen eller på norsk små smørbrød og lekre snitter. Dersom du skal reise til eller fra München kan du også besøke Emirates premiumlounge som kommer til å ha et ekstra bredt utvalg tyske retter.

5994445758_cf4c188ec3_b (1)

Selskapets premiumkunder kan smake på bryggeriet Paulaners spesielle oktoberfestøl. Paulaner er et av de seks bryggeriene som får lov til å delta som leverandør på selve festen i München.

Og skulle du «bare» reise i economy vil du likevel merke at det er Oktoberfest – her vi du nemlig kunne nyte en tradisjonell grillet kyllingrett med spätzle og sjampinjongsaus.