For å skape en uforglemmelig opplevelse for alle passasjerer som reiser rundt kjærlighetens høytid, tilpasser Emirates menyene i sine flyplasslounger spredd over hele verden. Fra 13. til og med 15. februar vil en rekke forskjellige Valentines Day-inspirerte godsaker være tilgjengelig for de besøkende i Emirates’ 42 lounger.

I Emirates’ First og Business Class lounger i Dubai, kan gjester i det romantiske hjørnet nyte godt av blant annet:

Den Valentines-verdige champagnen Moet & Chandon Rosé Impérial.

  • Et utvalg av Valentines-inspirerte kaker og desserter, blant annet hjerteformede trøfler av mørk sjokolade og bringebær.
  • En spesialkaffe laget av Coffee Planet, med kjeks fra Costa Coffee.
  • En vanninfusjon med jordbær og vannmelon laget av Voss vann.
  • Spesielle tetyper fra Dilmah, som også brukes i et utvalg spesialdrinker med romantiske smaker. Hva med svart iste med smak av kamille eller en rombasert svart iste mojito med marokkansk mynte?
  • I tillegg vil det være gode tilbud på loungetjenester som Timeless Spa og skopuss, slik at du kan skjemme bort deg selv eller den du er glad i, heter det ubeskjedent i en pressemelding.

 

For eksempel kan reisende som tar turen innom Emirates’ lounge i Shanghai smake på rosa makroner og hjerteformet moussekake, og på loungen i Bangkok serveres svaneformede vannbakkels. I Emirates’ lounge på den internasjonale flyplassen i Beijing kan besøkende nyte en hjerteformet ostekake med jordbær, og på flyplassloungene i Brisbane, Melbourne, Perth og Sydney serveres ”mud cake” med sjokoladeganache og bærcoulis, pyntet med hjerter i hvit sjokolade.

For dem som befinner seg i lufta på Valentines Day 14. februar på flygninger over fire og en halv time, vil det også tilbys et utvalg av kjærlighetsinspirert snacks.

 I First Class blir det delt ut lakris fra Lakrids med smak av jordbær og fløte, på First og Business Class kan de reisende velge mellom jordbærfeuilletine med hvit sjokolademousse eller jordbærgele pyntet med hjerter til dessert. På Economy Class serveres det mørk sjokolademousse toppet med kandiserte hjerter etter måltidet.

For å komplimentere de kjærlighetsinspirerte fristelsene ombord, har Emirates laget to romantiske musikkspillelister i sitt underholdningssystem ice. Listene har fått navnene ”Romantic Moments” og ”Love at First Flight”. En rekke romantiske komedier er også tilgjengelig på det prisvinnende underholdningssystemet, som Notting Hill, Mamma Mia! Here We Go Again og klassikeren The Way We Were fra 1973.

Har du hatt en romantisk tur med Emirates, del din opplevelse i vårt flyforum.