Er det en ting den frekvente reisende liker godt, så er det flotte toalettvesker. Hos Lufthansa introduseres nå en ny veske som også stakk av med seieren i Onboard Hospitality Award 2018.

Den nye First Class vesken som introduseres i disse dager, ble stemt frem som den aller beste og ble dermed ”Best of First”, av 1000 lesere av der anerkjente britiske bransjemagasinet.

I dette ble følgende kriterier vurdert; førsteinntrykk, kvalitet, holdbarhet, vekt, nytteverdi, funksjonalitet, smak og innhold og hvordan dette produktet beriker opplevelsen ombord.

510783

Damemodellen av toalettvesken er fra Windsor, og har en moderne og elegant finish. Vesken bærerem kan også tas løs dersom man ønsker å benytte den som en håndveske.

Herremodellen er i klassisk og funksjonell utforming. Her kan også bæreremmen tas løs og man kan benytte den til ulike ting. produktene in veskene er levert fra eksklusive La Prairie.

510782

Lufthansa skal også lansere nye toalettvesker i business class fra og med juli. Disse er det Reisenthel som står bak, og de skal komme i 3 ulike varianter over Lufthansas nye designspråk. I disse finnes produkter fra l’Occitane.

Disse nye ”Around the World” veskene vil også være tilgjengelig i premium economy fra midten av juli, heter det i en pressemelding fra Lufthansa.