16-750x300

Dohas nyeste luksushotell – Mondrian Doha

Mondrian Doha åpner i høst, og det betyr at området West Bay  får et nytt luksushotell.

Hotellet har 270 rom og suiter, og ikke mindre enn åtte barer og restauranter inkludert en takbar med tilhørende poolområde og et spa i verdensklasse.

Det er den nederlandske arkitekten Marcel Wanders som står bak hotellets design. Selv om hotellet har offisiell åpning i september, kan man bo der nå. Hotellet har valgt å ha en «soft opening» for å «prøvekjøre» hele hotellet noen måneder.

Mondrian Doha

Når du bestiller kan du velge mellom fem ulike romkategorier. Det vil også være penthousesuiter, en del «vanlige» suiter, leiligheter med både et og to soverom. I tillegg til alle de vanlige rommene – og man kan kalle dem det. De har jo eksempelvis krystall lysekroner fra Swarovski. Innredningen og fargene er valgt for å gjenspeile atmosfæren i ørkenen som ligger rett utenfor bygrensen.

Doha Atrium

Lobbyens varemerke vil være den store trappen som strekker seg fire etasjer opp. Trappen slutter på et nivå med fin utsikt over byen.

Hotellet kommer også til å ha en nattklubb og et gigantisk ballroom. Og går med tanker om å gifte deg kan du bestille bryllupssuiten som har direkte adkomst fra ballroomet i en egen heis belagt med 24 karats gull.

4-7-2017-5-23-44-PM

Marcel Wanders har sagt følgende om sitt nye hotell: «det er historiene som forener oss. Når du bor på Mondrian skal det oppleves som det første kapittelet i en ny historie, og vi har arbeidet med å kombinere den lokale forankringen med moderne design fra 2017 for å kunne skape nye historier.

Mondrian Doha

Marcel Wanders sier også: «mange av hotellets ulike temaer vil føles som noen man kjenner igjen, men med en individuell vri for gjestens bakenforliggende historie. Vi håper å kunne tilby ulike individuelle opplevelser på det nye hotellet i Doha».

Prisene kommer til å starte på omlag 2.500 kroner for en natt.

 

Les mer om: De forente arabiske emirater, Doha

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×