Liker du luksuriøse hoteller er det mye å se frem mot i året som akkurat har begynt. Bli med på vår lille reise som tar oss til Fiji, London, Los Angeles og andre spennende destinasjoner hvor luksuriøse hoteller kommer til å åpne i løpet av de neste månedene.

Banyan Tree Bodrum, Tyrkia

Hotellkjeden Banyan Tree åpner sitt første hotell i Tyrkia denne våren, og det nye hotellet ligger nær Bodrum. Hotellet får sin egen 300 meter privat strand, og man kan eksempelvis bestille en «spa suite» med eget svømmebasseng. 14 slike suiter finnes i tillegg til 30 «normale suiter» og ytterligere 40 flotte «ordinære» rom. Ordinært er nok ikke et helt korrekt begrep når det gjelder denne hotellkjeden som ikke sparer på noe.

Banyan Tree Bodrum, Turkey

Banyan Tree Bodrum, Tyrkia

Foto: Banyan Tree

Hotellet skal fokusere på å tilby spabehandlinger i den pent opparbeide hagen som har et asiatisk preg over seg. Hotellet har også en restaurant med havutsikt som er et perfekt sted å sitte med en cocktail og se på den fargerike solnedgangen. Selv om turismen til Tyrkia har fått en liten nedtur grunnet uheldige omstendigheter det siste året, har Bodrum en litt annerledes profil og publikum enn hva eksempelvis Alanya og Marmaris har.

Four Seasons at Ten Trinity Square, London

Dette 5-stjerners hotellet åpner i dag 26.januar. Det er å finne i et kulturmerket bygg i London City – omtrent mellom West End og East End og i gangavstand til både Tower of London og St. Paul’s Cathedral.

Opening on January 26 - Four Seasons Ten Trinity Square, London

Four Seasons at Ten Trinity Square åpner i dag 26.januar.

Foto: Four Seasons

Man satser både på å tiltrekke seg forretningsreisende og turister. Hotellet er akkurat passe stort. Det har 100 rom, og 11 av disse er suiter, og bor du i en av disse kan du nyte elegante detaljer slik som stukaturdetaljer. Takhøyden er god og det er også skikkelige peiser på suitene – og de kan man som gjest også få lov til å fyre i. Og den voksende gruppen av mennesker som reiser til bestemte hoteller og steder for å oppleve noe unikt – foodies kaller de ofte seg selv – kommer sikkert til å velge en natt her eller i det minste ta turen innom restauranten La Dame de Pic. Den kommer nemlig til å ha Anne-Sophie Pic som chef, og hun er det eneste franske kvinnelige kokken med tre Michelinstjerner i verden for øyeblikket.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her.

Six Senses Fiji

Hotellets beliggenhet er rett og slett magisk. Vi er på øya Malolo og hotellet ligger i en lun vik. Six Senses Fiji åpner først sent i høst, men det har vært hotell her før. Før lå hotellet Vunabaka Resort her, men nå er alt bygget fullstendig om. En fin detalj er at all energi som benyttes på hotellet kommer fra solcellepaneler. Og man har også et prosjekt på stedet som har som mål å ivareta naturen på øya ved å plante nye trær og legge til rette for at korallene i bukta kan få restituert seg tilbake til hvordan de en gang var.

Six Senses Fiji - opening on Malolo Island late 2017

Six Senses Fiji på øya Malolo åpner sent i høst

Photo: Six Senses

Hotellet får en 600 meter lang strand og her kan du leie en av de 26 romslige villaene som nå er under oppføring. Disse får egne svømmebasseng. I tillegg blir det ytterligere 60 rom på hotellet. Disse er av varierende størrelse og kan ha opp til 5 separate soverom. Et spa, to restauranter, pizzeria & grill for de enklere måltidene finnes også. Tre barer, en matvarebutikk i luksusklassen, vinkjeller og en unik yogaplattform som er bygget oppe blant tretoppene hører også med.

Nobu Hotel Shoreditch, London

Kjenner du til Nobu Matsuhisa? Han er en av Amerikas mest mest kjente kokker og har de to restaurantene Nobu og Matsuhisa (i New York og Los Angeles) og denne våren skal han påpne hotell i London. Byggeprosjektet har blitt utsatt flere ganger, men nå ser det ut til å bli noe av.  Hotellet får 156 rom fordelt på fem etasjer og beliggenheten er i Hackney som er en bydel i den nordøstlige delen av London.

Nobu Hotel Shoreditch will open in London this spring

Nobu Hotel Shoreditch öppnar i London under våren

Foto: Nobu Hotels

Stilen både inne og ute på hotellet blir moderne for å speile kvartalets puls. Nobu Hotel Shoreditch kommer naturligvis til å ha en restaurant og menyen skal være unik for hotellet, og ikke en kopi av det man ellers kan bestille på herr Matsuhisas restauranter. Det kommer også til å være konferansemuligheter, et stort treningsanlegg og en bakgård hvor man kan oppleve en asiatiskinspirert hage.

Waldorf Astoria Beverly Hills, LA

Waldorf Astoria Beverly Hills åpner i juni og om du har kartet over Los Angeles i hodet skal du til krysset mellom Wilshire og Santa Monica Boulevard. Postnummeret er det berømte 90210.

Waldorf Astoria Beverly Hills - Opening in June 2017

Waldorf Astoria Beverly Hills

Foto: Waldorf Astoria

Hotellet har et svømembasseng som skal være det største i byen. Her finnes VIP-cabanas som kan gjøres om til et slags telt om man ønsker mest mulig fred fra omgivelsene. Hotellet forventer at flere av byens kjendiser vil ta turen innom for å få litt fred og ro og kanskje treffe likesinnede. 170 rom planlegges – og de fleste av disse med store balkonger og vinduer som går fra gulv til tak. Restauranten Jean-Georges skal drives av kjendiskokken Jean-Georges Vongerichten, men før man setter seg til bords har man kanskje vært innom spaet A Spa by La Prairie for å få en ansiktsbehandling.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her.

The Fontenay Hamburg, Tyskland

Dette er det første luksushotellet som åpner i Hamburg på 18 år. Det er med andre ord et kjærkomment tilskudd som snart åpner sine dører rett ved Alstersjøen i det sentrale Hamburg.

The Fontenay will be Hamburg’s first luxury hotel to open in 18 years

The Fontenay åpner snart i Hamburg

Foto: The Fontenay

Det er den Hamburgbaserte arkitekten Jan Stormer som har tegnet hotellet, og han har valgt å «speile vannets bølgende overflate og de myke linjene som finnes i det omrkingliggende landskapet». Hotellet får 131 rom – alle med balkong og vindu fra gulv til tak. Hotellet blir også en del av kjeden Leading Hotels of the World. Hotellet får også et svært flott spa på 3.000 m2.

The Ritz-Carlton Jiuzhaigou Valley, Kina

Jiuzhaigoudalen er å finne på UNESCOs verdensarvliste. Vi er i det sydvestlige Kina på kanten av det geografiske området som heter det Tibetanske høylandet, og vi tror dette kan bli et av verdens heftigste hoteller når det åpner til høsten.

The magical Ritz-Carlton Jiuzhaigou Valley

Ritz-Carlton Jiuzhaigou Valley åpner i løpet av høsten.

Foto: Ritz-Carlton

Fra hotellet kommer man til å ha ulike utsikter mot de snødekte fjelltoppene. I nærheten venter flere vakre innsjøer, flotte fossefall og dype skoger. Det vil kun være villaer å booke. Det finnes i alt 87 av disse. Det skal etter hva BusinessClass kjenner til skal det være tre restauranter og lounger, et spaanlegg som strekker seg delvis inn i en fjellvegg og sikkert mye annet som hotellet enda ikke har vist.

1 Hotel Brooklyn Bridge, New York

Beliggende ved Pier 1 ved Brooklyn Bridge Park og det betyr ganske enkelt at du fra mange av rommene vil kunne nyte synet av den ikoniske broen. Hotellet kaller seg for «eco-friendly» og man har også hovedsaklig benyttet materialer fra andre bygninger som er revet i området.

Eco-friendly 1 Hotel Brooklyn Bridge will open in February

1 Hotel Brooklyn Bridge åpner i februar.

Photo: 1 Hotel

Man åpner snart dørene i februar og hotellet har 10 etasjer som kombinerer grønne overflater med stål og trær for å skape en «urban oase» som det står skrevet i en pressemelding fra hotellet. Det vil inneholde 194 rom. På taket blir det bar og svømmebasseng. Det ryktes også at hotellet vil låne ut elsykler til sine gjester gratis.

Se bilder fra hotellet og bestill oppholdet ditt her.

Park Hyatt St. Kitts

I en lun vik, med kritthvit strand på den karibiske øya St Kitts åpner Park Hyatt St. Kitts sine dører til sommeren. St. Kitts er foreløpig ikke «ødelagt» av masseturisme. Hotellet kommer til å ha 126 rom hvorav 48 vil være suiter. Endel av disse kommer også til å ha eget svømmebasseng på taket. Dersom du velger å boooke «The Presidential Villa» får du ikke bare en luksuriøs villa med tre soverom, men også din egen kokk og butler.

Summer will sizzle at Park Hyatt St. Kitts

Park Hyatt St. Kitts åpner i sommer

Foto: Park Hyatt

Dette lekre resorthotellet kommer til å ha fokus på velvære med en stor spaavdeling med egne plasser for meditasjon og naturligvis masse andre muligheter for å nyte naturen og klimaaet. Du kan dykke, snorkle, fiske, seile eller spille golf for å nevne noen populære aktiviteter. Verdt å nevne er de to svømmebassengene og baren med et gigantisk utvalg rom.

Six Senses Krabey Island, Kambodsja

Six Senses åpner også hotell på Koh Krabey som er en øy utenfor Kambodsjas sydlige kyst. Åpningsdato er ennå ikke bestemt, men det blir i alt 40 flotte villaer på øya som tar deg bort fra hverdagens mas.

Koh Krabey will be home to Six Senses Krabey Island

Six Senses Krabey Island

Foto: Six Senses

Her vil man kunne nyte avslappende behandlinger i spaavdelingen og fitness er et annet fokusområde. Man har også muligheten til å bestille en eller flere dager ute på havet på en flott privatyacht. Vi trekker frem to hyggelige detaljer på det kommende drømmehotellet; – en egen meditasjonsgrotte og utendørskino hvor man under stjernehimmelen kan se en film.

Finn en rekke andre luksuriøse og hyggelige hoteller over hele verden i vår hotellseksjon.