Du må grave dypt i lommeboka, og bla opp 100.000 euro for pakken Gilded Venice på fantastiske San Clemente Kempinski – et storslagent resort på en egen liten øy. Men denne «hotellpakken» har du neppe sett maken til.

Med sin rike kulturarv, pasjon for kunst og fantastisk arkitektur er Venezia en enestående destinasjon. En by med skjønnhet og ikke minst sjarm. Og resortet San Clemente Palace Kempinski er også verdt et besøk, uansett om du går for Gilded Venice-pakken, eller mer standardpakken og rom.

Resorten ligger i en park som er over hundre år gammel med antikke bygninger og klostre som danner en fin ramme for total avslapning. Og dette er kun noen minutters båttur unna den hektiske bykjernen. Palasset San Clemente er over 900 år gammelt og er en autentisk refleksjon av den lokale kulturen.

Hotellets ekslusive San Clemente Suite står sentralt i den ekslusive pakken. Fire netter for to personer er utgangspunktet og da er «all inclusive»

Dette er etter BusinessClass´ sin mening den ultimate Venezia-opplevelsen. Selve suiten brer seg over en hel»vinge» av hotellet, og her sørger panoramavinduer for storslagen utsikt mot byen. Interiøret er moderne og står i kontrast til tømmertaket og et utsmykket murverk fra klostertiden. Hr finnes blant annet VVS-detaljer fra Murano og detaljer laget i eksklusiv Carrara-marmor.

Ta en titt på bildene under og finn den beste prisen på et ophold i vårt hotellsøk. 

I pakken Gilded Venice inngår bl.a.:

– 4 netter i San Clemente Suite

– Hente/bringetjeneste ved ankomst og avreise.

– tilgang til resortets båt når du måtte ønske

– en butler tilgjengelig døgnet rundt

– alle kulinariske opplevelser i resortets restauranter og barer

– herlige frokoster tilberedes av personlig kokk i suiten hver morgen

– en elegant privat romantisk middag for to på Sunset Hill

– en elegant middag for fire personer i sakristiet i øyas klosterkirke fra 1100-tallet

– turndown-service med champagne og VIP-tillbehør

– …og mye mer, som privat fotografering og ekslusiv shopping

 

lobby-i.jpg;width=1200;height=675;mode=crop;anchor=middlecenter;autorotate=true;quality=75;scale=both;progressive=true;encoder=freeimage;format=jpgwedding-set-up.jpg;width=1200;height=675;mode=crop;anchor=middlecenter;autorotate=true;quality=75;scale=both;progressive=true;encoder=freeimage;format=jpgacquerello-terrace-with-boat_scpk.jpg;width=1200;height=675;mode=crop;anchor=bottomcenter;autorotate=true;quality=75;scale=both;progressive=true;encoder=freeimage;format=jpg

san-clemente-suite-bedroom_scpk-1920x1080.jpg;width=1200;height=675;mode=crop;anchor=middlecenter;autorotate=true;quality=75;scale=both;progressive=true;encoder=freeimage;format=jpgsan-clemente-suite-living-room-i_scpk-1920x1080.jpg;width=1200;height=675;mode=crop;anchor=middlecenter;autorotate=true;quality=75;scale=both;progressive=true;encoder=freeimage;format=jpg