Nytt år, nye muligheter. Og dersom du ønsker, reis mest mulig det neste året, så kommer det nystartede året til å bli et godt år, tror vi.

I løpet av de kommende 12 månedene åpner en rekke nye luksushoteller rundt om i verden. Forventningene er naturligvis høye når det gjelder skinnende nye hoteller med senger som det tidligere ikke har sovet noen i, og service som tas til nye høyder på nye destinasjoner over hele verden.

  1. Four Seasons Astir Palace Hotel Athen, Hellas

Etter en omfattende ombygging er endelig det første Four Seasons i Hellas klar til å ønske sine første gjester velkommen. Det er ventet at hotellet åpner til sommeren, og det byr på en storslagen beliggenhet ved havet. Hotellet har 303 rom, suiter og bungalower som byr på utsikt over det turkise Egeerhavet.

FOUR-SEASONS-ASTIR-PALACE-HOTEL-ATHENS-GREECE

Finn de beste prisene på Astir Palace ved å benytte vårt unike hotellsøk.

  1. Six Senses Krabey Island, Kambodsja

Kambodsja er en destinasjon mange ønsker å besøke. Og det nye Six Senses som åpner på Krabey Island er en av grunnene til at mange ønsker seg hit. Den eksotiske destinasjonen skal ha 40 villaer med private svømmebasseng som er plassert rundt om på den 15 hektar store øya.

SIX-SENSES-KRABEY-ISLAND-CAMBODIA

Finn de beste prisene på Six Senses ved å benytte vårt unike hotellsøk.

  1. One&Only Gorilla’s Nest, Rwanda

Hotellet er beliggende i nærheten av byen Kingi, og åpner i løpet av kort tid. Det er «inneklemt» mellom de skogkledde åsene i  Volcano National Park i Rwanda og byr på en fantastisk utsikt fra luksuriøse rom hvor gjestene er i umiddelbar nærhet til det lokale dyrelivet. På hotellet kan man også nyte lokale afrikanske retter og et behagelig spa.

ONEONLY-GORILLAS-NEST-RWANDA

Finn de beste prisene på One&Only Gorillas Nest i vårt unike hotellsøk.

  1. Capella Ubud, Bali, Indonesia

Capella Ubud ligger mellom regnskogen, en risåker og den heligge Wos-elven. Her finnes det 22 unike og glamorøse telt som er godt utstyrt med private jacuzzier med saltvann og overdådige innendørs og utendørs baderom. En ekstravagant stue og to soverom hører med sammen med nok en stue og to terrasser hvor man eksempelvis kan nyte en middag under en flott stjernehimmel.

Bensley Capella BALI

Finn de beste prisene på Capella Ubud i vårt unike hotellsøk.

  1. Lux* North Male Atoll, Maldivene

Intime Lux? på Maldivene er litt uten om det vanlige i den forstand at bygningene er to-etasjers hus som det totalt er 60 av. Disse finnes på North Male Atoll og blir en blanding av villaer over vannet eller på stranden. Temaet for samtlige boliger er nautisk. Det blir en kort båttur fra Male for å komme til øya som håper å kunne ønske de første gjestene velkommen i april.

LUX-NORTH-MALÉ-ATOLL-MALDIVES

Finn de beste prisene på Lux? Maldives i vårt unike hotellsøk.

  1. Six Senses Fort Barwara, India

Six Senses Fort Barwara ligger i en vakker ombygget bygning som opprinnelig er fra 1400-tallet. Dette er en times biltur unna  Jaipur. Når anlegget står ferdig vil det være et fantastisk palass med to templer og 48 luksuriøse suiter. To restauranter, en bar og lounge hører med sammen med det omfattende Six Senses-SPA.

SIX-SENSES-FORT-BARWARA-INDIA

Finn de beste prisene på Six Senses Fort Barwara i vårt unike hotellsøk.

  1. Grace Marrakech, Marocko

Grace Marrakech er et idyllisk sted ved foten av Atlasfjellene og er et sted som gir en unik opplevelse av den marokkanske byen. Med 15 hektar marokkansk landsbygd ved dørterskelen, er oppdagelsesmulighetene gode. Hotellet byr på restaurant, bar, bibliotek, oppvarmet utendørs svømmebasseng og et omfattende spa. Åpningen er ventet medio 2018.

GRACE-MARRAKECH-MOROCCO

Finn de beste prisene på Grace Marrakech, Marokko i vårt unike hotellsøk. 

  1. The Edition Barcelona, Spania

I et ombygget kontorbygg – ikke langt fra katedralen i Barcelona i Ciutat Vella-distriktet dukker The Edition Barcelona opp i løpet av året. Her er det fokus på design, indiviualitet og personlig service. Hotellet vil ha 100 rom og hele 3 restauranter, en klubb og en bra på taket som utvilsomt blir et nytt «in sted» man bør være i det katalanske hovedstaden.

edition barcelona

Finn de beste prisene på The Edition Barcelona i vårt unike hotellsøk.

  1. Belmond Cadogan Hotel, London

Grand Cadogan Hotel i Chelsea, er datert tilbake til 1887, og blir Belmonds nyeste britiske tilskudd etter en omfattende renovering. Forvent deg 54 elegante rom og masser av gammeldagsdags lusksus i dette hotellet.

BELMOND-CADOGAN-HOTEL-LONDON-UK

Finn de beste prisen på Belmond Cadogan Hotel i vårt unike hotellsøk.

  1. Four Seasons Resort Seychelles At Desroches Island, Seychellene

Dette er stedet for den eventyrlystne. Dette er barfotluksus for dem som ønsker luksus. Dette er den eneste resorten på øya og her finnes 6,4 kilometer med urørt sandstrand. med kun 71 hus blir Four Seasons en av verdens mest intime resorter når den åpnes om kort tid.

FOUR-SEASONS-RESORT-SEYCHELLES-AT-DESROCHES-ISLAND-SEYCHELLES

Finn de beste prisene på Four Seasons Resort Seychellene i vårt unike hotellsøk.