Corinthia Hotel London åpnet dørene for 7 år siden, og nylig ble det ferdig med en oppgradering som innebærer 11 nye flotte suiter.

Suitene er delt inn to kategorier; «Garden» og «London». Disse elegante suitene er det akkurat åpnet opp for i bestillingssystemene.

corinthia-hotel-london-suite-bedroom

  • – Vi ønsker å tilby de mest kresne reisende noe unikt, og med den nyeste teknologien, uttaler Corinthia Hotel Londons sjef, Thomas Kosch i en pressemelding. – Det handler om å utnytte plassen på en smart måte. Vi har blitt kjent for våre fantastiske suiter med utsikt over elven og penthouse. Nå ønsker vi å forsterke vår markedsposisjon og presenterer derfor et nytt produkt, sier Kosch videre.

corinthia-hotel-london-suite-living-room

  • Vi er et hotell som kontinuerlig forbedrer og oppgraderer våre produkter for å møte våre gjesters krav og behov.

De nye suitene byr på en elegant stil og har alle romslige balkonger med eksepsjonell utsikt over hovedstaden som tidligere ikke var tilgjengelig.

corinthia-london-garden-suite-living-room (1)

London-suiten er inspirert av en «dag i hovedstaden». Utformet i friske lyse toner, med moderne bekvemmeligheter og den nyeste teknologien. Garden-suiten har latt seg bli inspirert av den klassiske hagen, og byr følgelig på utsikt over den vakre opparbeide bakhagen.

corinthia-london-garden-suite-bedroom

I begge kategoriene er kunst i fokus, og ulike utvalgte malerier og skulpturer fra kubismen.

Dem som bor i en av de nye suitene har også tilgang til personlig butlerservice, egen stue, ekstra stor seng, baderom i marmor og innebygget TV over badekaret samt regnskogdusj.

Finn de beste prisene på et opphold på Corinthia Hotel London i vårt unike hotellsøk som sikrer deg de beste prisene.