Dine ansatte er en viktig suksessfaktor, og lange møter kan være noe man helst ikke ser frem mot. Dette har hotellet COMO Metropolitan London gjort noe med med sine nye helsevennlige «møtepakker» som de kan tilby gjester og møtedeltakere på ulike events. 

De nye «møtepakkene er laget for å gi energi og fokus gjennom hele arbeidsdagen. De kan skreddersys ulike forretningsmøter og events. Den som bestiller har muligheten til å velge mellom en rekke ulike møterom, samt et utvalg aktiviteter som fremmer det fysiske og mentale.

Screenshot 2018-06-25 at 20.05.04

Man kan eksempelvis forvente seg en næringsgivende velkomstdrink ved navn COMOM Shambala-juice, utformet for å kjapt tilføre kropp og sjel næring. Et lite mellommåltid består av snacks som sørger for å holde energien oppe.

En COMO Shambala lunsj avrundes med te med ingefær og manukahonning, hvilket skal være gunstig for forbrenningen. Diverse andre helsejuicer serveres på ettermiddagen slik at sirkulasjonen skal være best mulig etter en lang dag med møter.

COMO Shambala Cuisine tar utgangspunkt i en rekke rene råvarer, ikke raffinert sukker, varmende buljong og sunne salater.

I tillegg til den sunne maten kan møtedeltakerne velge mellom en meny full av aktiviteter, blant annet 10-minutters massasje for hver og en, ulike runder med fokus på stresshåndtering, meditasjon, pusteøvelser – alt i regi av en yogaekspert.

Benytt vårt hotellsøk for å finne de beste prisene på et opphold på COMO Metropolitan London.