Cathay Pacific skal lansere høyhastighets wifi på alle sine langdistansefly. Arbeidet starterneste år. Men også endel av det regionale søsterselskapet Cathay Dragon vil kunne tilby dette på endel av sine fly

Etter planen begynner arbeidet med oppgradert wifi til sommeren da det nye Gogo’s 2Ku satellittbaserte bredbånd skal implementeres i selskapets Boeing 777 og Airbus A330-flåte. Arbeidet er ventet å pågå frem til 2020.

Det er de reisendes nettvaner som har tvunget flyselskapet og andre flyselskap til å sørge for bredbånd med god kapasitet i lufta. Sjekk vår artikkel om hvilke flyselskap som tilbyr gratis wifi i lufta.

Cathay Pacifics nye Airbus A350 har for øvrig bredbånd installert.

Cathay Pacific opererer sine flyvninger kun med Airbis A350 og A330 samt Boeing 777, men søsterselskapet Cathay Dragon benytter seg av Airbis A321 og A320.

Paul Loo, som er selskapets talsperson for kommersiell virksomhet sier følgende; vi har lyttet til våre kunder som har fortalt oss at det å være online er viktig for dem».

  • Vi ser frem mot 2020 da hele vår langdistanseflåte har høyhastighetsbredbånd ombord. Det nye systemet skal håndtere både film og musikkstrømming ombord for passasjerene.

Ombord på selskapets Airbus A350 tar Cathay Pacific seg med drøye 80,- kroner for en time online, mens hele flyvningen koster ca. 160,- kroner.