Cathay Pacific skal senere i år introdusere middagsservering som på restaurant, oppgraderte menyer og et helt nytt servicenivå for reisende i business class, i følge Australian Business Traveller, som har fått tak i et internt notat til Cathay Pacifics kabinansatte. 

Målsettingen med det nye middagskonseptet er å gi passasjerne en virkelig god kvalitetsopplevelse ombord. Og dette gjøres ved å tilby servering som mer kan sammenlignes med det man opplever på en restaurant. Det er snakk om presentasjon av måltidet, et større utvalg retter og mer personlig service.

Cathay Pacifics kabinpersonale skal etter hva vi kjenner til få opplæring ved å delta på et to-dagers kurs for å lære deg den nye serveringsfilosofien.

Den første ruten som får glede av dette er ruten mellom Hong Kong og Chicago i juli, etterfulgt av Hong Kong – London Gatwick i august.

Etter det implementeres dette på rutene til Frankfurt, Manchester og Washington D.C. fra og med september, fulgt av Amsterdam, Johannesburg og Paris i oktober.

Når vi skriver midten av 2019 skal samtlige av Cathay Pacifics langruter ha dette tilbudet ombord.